Middelkerke: Europees sculpturenkampioenschap in juli!

Van 13 tot 19 juli vindt in Middelkerke het Europees zandsculpturenkampioenschap plaats!

Kit Suman

De wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met de World Sand Sculpting Academy (WSSA), de wereldacademie van zandsculpturen! Zes internationale deelnemers uit Oekraïne, Ierland, Tsjechië, Litouwen, Spanje en Bulgarije werden geselecteerd door de WSSA om tegen elkaar te strijden rond het thema “De oorsprong van alles”.

Tijdens het kampioenschap kunnen bezoekers de deelnemers aan het werk zijn. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op 19 juli. Goed nieuws: de werken zullen tijdens het hele zandsculpturenfestival, dat de deuren sluit op 11 september, in Middelkerke bewonderd kunnen worden.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆