Mis deze avond in de Al Wadi woestijn niet

Stel je eens voor dat je aan het einde van de dag in een 4X4 klimt. Op weg naar de woestijn, de oase van de bedoeïen. Een uitstap die je niet mag missen als je je vakantie doorbrengt in Ras Al Khaimah.

De oase van de bedoeïen, een uistap in de woestijn voor een magische en traditionele avond © DDLH De oase van de bedoeïen, een uistap in de woestijn voor een magische en traditionele avond

Na een uurtje rijden kom je aan in deze oase van rust. Alles werd voorzien om toeristen die op zoek zijn naar een buitengewone avond in de woestijn te verwelkomen.
Nadat je goed door elkaar geschud werd in de auto, wordt je ontvangen met een welverdiende thee. Beklim snel de belangrijkste duin van het kamp om van de zonsondergang te genieten.
De avond begint binnenkort, de geur van gegrild vlees dringt je neus al binnen. Na het heerlijke buffet, vergezeld van een biertje of een wijntje, kan het spektakel beginnen. Vuurspuwer, jongleurs, buikdanseressen … en natuurlijk een prachtige sterrenhemel. Kinderen zullen deze magische avond nooit vergeten.

 

Konvooi van 4X4 in de woestijn © DDLH

 

Traditionele wandeling op een kameel © DDLH