Ongewoon: 'Beste Park ter Wereld' nodigt uit voor reis door de tijd...

Beleef een sensationele en emotionele ervaring met grootse spektakels voor het hele gezin in Puy du Fou. Reis door de tijd, van de oudheid tot het heden, op het ritme van speciale effecten, adembenemende stunts en uiterst precieze choreografieën! Dit park, werd al meerder malen verkozen tot beste park ter wereld.

Herleef de furie van de circusspelen in een Romeinse arena. Huiver tegenover de strijders uit het Hoge Noorden op hun angstaanjagende Vikingschepen. Word meegesleept door een ontroerend mantel-en-degenverhaal. Droom weg voor het onvergetelijke luchtballet van 330 roofvogels.

Puy du Fou is gelegen in de Vendée, in de gemeente Les Epesses (6u van Brussel per auto). Dit park beslaat maar liefst 55 hectare. Geniet van 20 grandioze spektakels! Word zelf, middenin een levensecht decor, acteur van onze avonturen tijdens de immersie-spektakels. Kom weer op adem in de 4 dorpen van vroeger.

Omdat één dag amper volstaat, voorziet Puy du Fou zes themahotels om te overnachten, van een Gallo-Romeinse villa, een citadel tot een dorp op palen. Nieuw in 2020 is het hotel Le Grand Siècle, dat de flamboyante sfeer van het hof van de Zonnekoning ademt.

Meer info & reservatie

"