Terug

Ontsnap aan de winter met CroisiEurope en reis naar de Canarische Eilanden of de Rode Zee

Geen zin in een koude winter? Ga dan naar de zon met CroisiEurope! Ontdek dankzij de nieuwe winterroutes van CroisiEurope de schatten van de Rode Zee en de Canarische Eilanden. Het belooft een onvergetelijke reis te worden. Welkom aan boord!

Ι Sponsored by Croisieurope Ι

Luxor Karnak-tempel Matias Planas

Ontdek de schatten van de Rode Zee

Vanaf november 2021 tot maart 2022 kan je een fascinerende reis maken naar twee landen met een unieke rijkdom: Egypte en Jordanië. Aan boord van La Belle de l’Adriatique vaar je naar het Land van de farao’s, langs het Sinaï-schiereiland. Deze cruise is de ideale gelegenheid om de betoverende geschiedenis van het land te leren kennen. In de mysterieuze stad Luxor bezoek je de Vallei der Koningen, de laatste rustplaats van de farao’s van Egypte.

Reis naar de Jordaanse kust om de niet te missen bezienswaardigheid Petra te aanschouwen. Deze historische stad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en wordt vaak beschreven als het achtste wereldwonder. De prachtige, monumentale gevels die uit de roze zandsteenrots zijn uitgehakt zijn uniek in de wereld.

Petra NavinTar

Profiteer deze winter van de eindejaarsfeesten met twee uitzonderlijke routes van 11 of 12 dagen en originele excursies naar het Land van 1001 Nachten. Dompel je onder in de geschiedenis: het is bijna alsof de tijd hier heeft stilgestaan.

La Belle de l’Adriatique is een elegant cruiseschip met plek voor 197 passagiers en een eigentijdse, gezellige sfeer. Kom aan boord geniet van de zon, de vele diensten en leuke activiteiten.

Ontdek de Rode Zee

Eeuwige Lente op de Canarische Eilanden

Lanzarote Papagayo-strand Gustavo Medina

Ook nieuw deze winter: een trip naar de Canarische Eilanden! Met deze prachtige reis kan je op ontdekkingstocht gaan naar de zes eilanden van de archipel: Tenerife, Gran Canaria, La Gomera, La Palma, Lanzarote en Ferro.

Terwijl je geniet van het heerlijke lenteachtige klimaat tussen tropische valleien en woestijnduinen, pittoreske dorpjes en moderne steden, liggen er talrijke schatten op je te wachten. De cruise is de ideale gelegenheid om te ontspannen op de zwarte zandstranden, te wandelen in de onvoorstelbare en weelderige natuur, de nationale parken te bezoeken die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan en te kuieren in de authentieke dorpjes met een boeiende geschiedenis.

Nationaal park Teide Tenerife Balate Dorin

De stijlvolle MV La Belle des Océans, een zeeschip met plek voor 130 passagiers, heeft een breed scala aan diensten zoals restaurants, een zwembad en een fitnesscentrum. Allemaal van topkwaliteit.

Tenerife Balate Dorin

Ontdek de Canarische Eilanden