Onze toer van Wallonië: Bouillon, niet te missen!

Natuur, geschiedenis en erfgoed, ontdek de stad Bouillon en zijn natuurlijke charme!

Een erfgoed met een rijke geschiedenis, een adembenemende natuur en een overvloed aan sportieve activiteiten: Bouillon biedt een ongelooflijke waaier aan mogelijkheden. Kajakken, vissen, wandelen… Wat dat betreft is er geen gebrek aan mogelijkheden! Niet te missen is de ‘Tombeau du Géant’, die een prachtig uitzicht biedt over de streek. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen in de Kasteelburcht van Bouillon, de oudste feodale vesting van België! Wat de gastronomie betreft, is de Abdij van Orval niet te missen. Trappistenmonniken maken er nog steeds bier en kaas.

Wanneer de avond valt, heb je de keuze. Wanneer je dicht bij de natuur wil blijven, ben je in de Auberge d’Alsace aan het juiste adres. Voor een prachtig uitzicht ga je eerder voor het Panorama Hôtel en voor rust en stilte kies je ‘Ti’Bou de Refuge.

VISITWALLONIA.BE

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆