Terug

Piotrkowska: creativiteit troef

Off Piotrkowska Off Piotrkowska

OFF Piotrkowska brengt vertegenwoordigers van creatieve industrieën samen. Hier vind je modeontwerpers, ontwerpers en architecten, muziekclubs, restaurants, expositieruimtes, repetitieruimtes, showrooms, conceptstores en caféclubs. 138/40 Piotrkowska is de locatie van de meest trendy plek op de culturele kaart van Lodz.

 

Het voormalige complex van de ijzergieterijen van Józef John is meer dan 8000 vierkante meter aan historische postfabrieksruimte. Op hetzelfde terrein wordt ook gewerkt aan het herstel van die glorie. Het concept van Project 217 Piotrkowska: mogelijkheden en ruimte geven aan getalenteerde mensen die willen groeien en actief zijn in de creatieve industrie. 217 Piotrkowska is een complex team van huurders uit de gastronomie, cultuur, entertainment en kunst. De bijkomende opdracht: het opzetten van een aanbod aan tentoonstellingen, workshops, concerten en festivals. Ontdek hier zeker het regelmatig georganiseerde Street Food Festival.

Piotrkowska Street

 

Stad in beweging

Lodz is een jonge, dynamische en levende stad. Een stad in beweging. Zo staan voor 2021 nieuwe attracties gepland. De grootste hiervan is het exotische Orientarium in de Lodz ZOO. Met de fauna en flora van Zuidoost-Azië. Het verder uitwerken van het Lodz Stadscultuur Park, het openluchtmuseum met houten architectuur, is een van de prioriteiten. En last but not least, opent het familiepark Mandoria deze lente zijn deuren. Zo heeft de stad in het hartje van het land alle troeven in handen om zich te profileren als de ultieme Poolse vakantiebestemming. Met een perfecte combinatie van een rijk industrieel patrimonium en een schat aan kunst en cultuur.

Manufaktura

Lees de volledige reportage

Geniet ervan

Oybin

Villa Eulenglück (OYN100)

vanaf €1043 €905 / week

Weissenberg

Wurschen

vanaf €650 €465 / week

Bad Muskau

Zerna

vanaf €464 €422 / week