Rusland: een nieuwe trein die 360 km/uur gaat!

Siemens ontwikkelt met de Russische spoorwegen nieuwe treinen die Moskou met Sint-Petersburg verbindt tegen een gemiddelde snelheid van 360 km/uur!

Met onze Russische partners ontwikkelen we een nieuw product. Het is een hogesnelheidstrein die vanaf 2028 tussen Moskou en Sint-Petersburg zal rijden tegen een gemiddelde snelheid van 360 km/uur”, verklaarde alexander Liberov, baas van Siemens Rusland. Volgens informatie die RZD, de Russische spoorwegen, verspreidde, zouden de nieuwe treinen de 700 km tussen beide Russische steden overbruggen tegen een snelheid tot 400 km/uur op een traject van 2,5 uur. De huidige snelste trein tussen Moskou en Sint-Petersburg doet er iets minder dan vier uur over en is een van de meest gebruikte lijnen van het lan.

Rusland heeft zich de laatste jaren uitgerust met moderne en erg betrouwbare treinen, zoals de “Sapsan” tussen Moskou en Sint-Petersburg en drie “Aeroexpress” die Moskou verbindt met de drie luchthavens van de stad.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆