Schip Ahoy! 5 redenen waarom een cruise het overwegen waard is

Iedereen kent de typische verhalen die over cruises worden verteld. “Cruisen is saai”, “het is voor oude mensen” en “het is veel te duur”.

De tijd dat je op een cruiseschip enkel oude mensen met cocktails kon tegenkomen, is ver verleden tijd. Cruisen is hip én voor de hele familie. Hoe verloopt een cruise nu echt? In onderstaande top vijf staan de feiten op een rijtje.

1. Meer tijd voor vakantie

De tijd vliegt voorbij, vooral op vakantie. Als vakantieganger heb je al zo weinig verlofdagen en deze wil je natuurlijk optimaal benutten. Een cruise kan een handige manier zijn om een aantal bestemmingen te bewonderen. Je slaapt elke dag in hetzelfde bed, maar elke ochtend wanneer je de gordijnen openslaat heb je een ander uitzicht. Het enige wat jij hoeft te doen zijn de bestemmingen afstrepen van je bucketlist. Check!

2. De wereld ontdekken

Cruises worden tegenwoordig op de mooiste plekjes ter wereld aangeboden. Wat dacht je van een zonsondergang in Alaska, een kijkje nemen bij de Polynesische eilanden omringd door de jungle, of de zonnige Canarische eilanden? Kortom, er is voor iedereen wat te zien en te beleven!

3. Cruisen met het hele gezin

Vergis je niet, cruisen is niet alleen geschikt voor oude en saaie mensen. Tegenwoordig zijn cruiseschepen uitgerust met de meest moderne faciliteiten: wellness-en fitnesscentra, zwembaden, winkels en cinema’s. Ongeacht welke leeftijd je hebt, iedereen kan op een cruiseschip tot rust komen zonder zich te vervelen. Ook kinderen worden vermaakt door de animatie, kinderopvang en spectaculaire shows. Voor papa’s en mama’s betekent dit verlof zonder stress!

4. Fine dining op topniveau!

Tegenwoordig vind je op een cruise niet enkel een buffet à volonté, maar fook ine-dining! Schuif de voetjes onder de tafel en laat je bedienen. Je smaakpapillen worden verrast door verschillende wereldkeukens op het cruiseschip. Je krijgt een prachtig gedresseerd bord voorgeschoteld dat Instagramwaardig is, en om je vingers bij af te likken!

5. Cruisen is niet duur

Veel mensen denken dat cruisen onbetaalbaar is, maar dat is onjuist. Een cruise is tegenwoordig zeer betaalbaar en altijd op basis van volpension. Het enige wat je hoeft te doen is een kajuit naar eigen budget uitkiezen. Animatie, activiteiten, maaltijden en shows krijg je er gratis bij. Wens je iets goedkoper te cruisen, kies dan voor een kajuit op een lager dek.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆