Terug

Slapen op een ranch! Zin in?

Verrassend, verbluffend, ontspannend. Welkom in Western-City, een tijdloze plek in Chaudfontaine.

Een bijzondere plek… © DDLH Een bijzondere plek…

Wie had ooit gedacht dat een saloon (die niet moet onderdoen voor de exemplaren in bekende westernfilms), stallen, het kantoor van een sheriff en een western city bank het decor zouden zijn van mijn overnachting in de provincie Luik?

 

Hier heersen cowboys en indianen. De sfeer en de gebouwen van Western-City die de piste en de paardenboxen omringen zijn opvallend misleidend. Je waant je in… (il manque une phrase ici dans le texte FR). Je overnacht bij Nicola Taquet in een kamer of studio met kitchenette uitgerust en gedecoreerd volgens legendarische Amerikaanse thema’s: GoldMine, Monument Valley, Sixties of Tombstone.

Meer info

© DDLH

 

Een digestiefje in de Saloon? Dat kan! Nicole, je gastvrouw, bedient je met plezier. In het weekend worden buiten regelmatig (maar vooral in de zomer) animaties voorzien in het Far West-thema. Rodeo, duelsimulaties, paardrijden, koetsen, ambachten… Alles is aanwezig! Informeer wel even naar de kalender om de evenementen te combineren met je verblijf. De spektakels zijn dan gratis.

De bar van de Saloon © DDLH