Mirador del Paseo

Terug

Spanje met een exclusieve bonus

Verlaat de platgelopen paden en maak van een vakantie in Spanje een onvergetelijke gebeurtenis.

Sevilla Sevilla

Zet je creativiteit op scherp en ga zelf op zoek naar de ultieme vakantiemomenten. Iedereen wil de bezienswaardigheden van de regio bezoeken. Ga op stap met een chauffeur die ook stadgids is. Bezoek de verborgen plekjes die alleen de locals kennen en maak de ontdekkingstocht nog unieker. Of wat dacht je van een diner met een uitzonderlijk uitzicht op de kathedraal van Sevilla?
Het panorama van het Alhambra vanaf de belvedère van San Nicolás is al indrukwekkend, maar stel je het spektakel voor vanuit een helikopter. Nog gekker? Speel een partijtje golf. Niet aan land, maar op zee. Of maak een ritje in een koets, leer koken met internationaal bekende chef-koks, vlieg met een privévliegtuig ... Kortom, laat je fantasie de vrije loop en ga op zoek naar een persoonlijke bonus, naar een ‘once in a lifetime’ ervaring.

Download de brochure 42 ideeën om maximaalte genieten van de magie van Spanje

 

Ontdek Spanje met unieke deals

Wie Spanje wil ontdekken op een unieke manier, heeft een overaanbod aan mogelijkheden en activiteiten die je nergens anders kan doen.
Vier bijvoorbeeld het originele festival van Sant Jordi of ontdek unieke dieren zoals de Iberische lynx in het nationale park van Guadarrama.

Iberische lynx

 

Historisch overnachten

Op zoek naar een hotel voor de vakantie in Spanje? Droom dan alvast weg bij unieke locaties. Kies tussen een kasteel of een paleis. Of reserveer in het hotels waar legendes als Ernest Hemingway en Charlie Chaplin hebben verbleven? De stad Pamplona, in het noordelijke Navarra, staat over de hele wereld bekend om zijn San Fermín-feesten. De Amerikaanse schrijver Ernest Hemingway was erdoor gefascineerd. Waar verbleef Hemingway? In hetzelfde karakteristieke hotel waar ook Charlie Chaplin, Pablo Sarasate en Ignacio Zuloaga hebben verbleven.
Om ten volle te profiteren van dit rijke verleden, heeft het Gran Hotel La Perla kamers die zijn geïnspireerd op historische figuren. Verblijf er in de slaapkamer van Hemingway. Maak er een onvergetelijke ervaring van om in juli vanaf de balkons van het hotel naar de vrijlating van de San Fermín-stieren te kijken. Of kies voor Le Ritz en Le Palace in Madrid. Hier overnachtten bekende figuren zoals Orson Welles, Rita Hayworth, Sofia Loren, Elisabeth Taylor, Frank Sinatra, Picasso, Dalí, Albert Einstein en Marie Curie. Dit zijn de plekken die het waard zijn om er minstens één keer te overnachten.

Barcelona - Stiges

 

Gay friendly: open en gevariëerd

In 2005 was Spanje het vierde land ter wereld dat het homohuwelijk goedkeurde, en ook de adoptie van kinderen door homosexuele koppels. Het land telt ook een hele reeks beroemde LGBTI+ bestemmingen. Wie kiest voor zon+kust+ontspanning kan naar steden als Sitges, Torremolinos of Benidorm. Of naar de eilanden Gran Canaria, Tenerife of Ibiza. Ook de grote steden Madrid en Barcelona hebben hun ‘gay friendly’ wijken Chueca en Gaixample. Voor gastronomisch genot moet je dan weer in San Sebastian zijn! En dan zijn er natuurlijk nog de festivals: de ‘gay parade’ in Madrid, het internationale karnaval van Maspalomas, het Circuit Festival in Barcelona en het feest van Los Palomos in Badajoz. Veel feestplezier!

"