TOP 3 bestemmingen om te shoppen voor eindejaar

De eindejaarsperiode staat voor veel Belgen synoniem aan veel cadeautjes kopen voor familie en geliefden. In dit artikel brengen we onze top 3 van de bestemmingen waar je bijzonder mooie geschenkjes op de kop kan tikken.

Het goede nieuws? Al deze bestemmingen zijn gemakkelijk bereikbaar met de trein vanuit de hoofdstad! Dus, waar wacht je nog op om je tickets te boeken?

Milaan

Milaan is de modehoofdstad van de wereld. Het is ook de stad waar je de best geklede bevolking van Europa en zelfs de hele wereld ontmoet. Je vindt er de meest luxueuze merken, allemaal geconcentreerd in de beroemde wijk Quadrilatero della Moda, maar ook de meest populaire winkels, gelegen in de buurt van de Duomo en de Galleria Vittorio Emanuele II. Bovendien gaat er niets boven een klein aperitiefje op één van de vele pleinen in de stad!

Londen

Gezien de lage waarde van de Britse pond is het nog nooit zo interessant geweest om in de Engelse hoofdstad te winkelen. Tussen de luxe-items van het Mayfair district, de boetieks van Notting Hill en de grote namen van Regent Street, is er letterlijk voor ieder wat wils! Denk bijvoorbeeld ook aan de herenmodeboetieks in Jermyn Street en Savile Row. En ook Carnaby Street en de dertien straten rondom zijn zeker de moeite. Daar kan je genieten van de ongeveer 50 restaurants en bars.

Berlijn

Met een concentratie van jonge, alternatieve labels is Berlijn de place to be voor wie op zoek is naar kleine, zelfstandige winkels die nergens anders in Europa te vinden zijn. Daarnaast is de Duitse metropool ook de hoofdstad van tweedehandsartikelen, met tientallen winkels vol vintage spullen en andere antieke voorwerpen. Voor liefhebbers van luxekleding raden we Kurfürstendamm of Friedrichstraße aan. ‘s Avonds kan je je laten onderdompelen in het feestelijke en levendige Berlijn van de Kreuzberg en Charlottenburg. Je zal niet teleurgesteld zijn!

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆