Top 5 gezelligste verblijven voor deze winter

Julie Docsterd,
05-01-2023
Ben je op zoek naar een uitstap en een nieuwe omgeving, zonder daarvoor honderden kilometers te moeten afleggen? Wil je daarnaast overnachten in een warm en gezellig verblijf? Dan zijn deze vijf plekken voor jou!
vacances en Ardenne Ardennes-Etape

Villa in la Roche-en-Ardenne

Op een steenworp van la Roche-en-Ardenne en haar vele attracties ligt deze luxevilla met 5 slaapkamers en 5 badkamer aan de rand van het bos, ver weg van het tumult van de stad. De villa heeft een jacuzzi, Noors houten bad en een sauna met zicht op het bos. De villa heeft ook een prachtig terras met een adembenemend zicht op de natuur en het warme interieur wordt gedomineerd door hout en onderscheidt zich door decoratie die rustieke en authentieke elementen combineert. De villa heeft plaats voor 10 tot 14 personen.

Villa à la Roche-en-Ardenne

Manoir de Lébioles

Gelegen in een prachtige omgeving in het hart van een typisch Ardeens bos, verwelkomt de Manoir de Lébioles zijn gasten in een natuurlijk kader en biedt een discrete luxe met een eersteklas service. Een haven van rust en afzondering waar bezoekers kunnen rusten en ontspannen. Naast de luxueuze kamers en suites telt het etablissement ook een gastronomisch restaurant onder leiding van chef Loïc Jamabon, en een wellness die heel wat ontspannings- en verzorgingsmogelijkheden biedt.

Manoir de Lébioles

Le Moulin de Braives

Dit historische gebouw bezit 5 kamers en 5 badkamers en ligt in het hartje van het natuurpark Burdinale-Mehaigne. Gelegen aan de rand van de Mehaigne biedt het ontelbare wandelopties in de nabijgelegen valleien. Bovendien passeert lijn 127 van de RAVeL in de buurt, een fietsverbinding tussen Landen en Wanze. De oude molen werd gebouwd in 1758 en gerenoveerd in 2020 om het beste van die twee tijdsperiodes naar boven te halen. De molen heeft een open haard, een centrale en gezellige keuken, een afwasmachine, vloerverwarming, een wasmachine en een droogkast.

Le Moulin de Braives

Les Coquelicots

Jeanne en Benoît De Bisschop verwelkomen je in hun boerderij, gelegen in het kleine dorp Audregnies in het hart van natuurpark Hauts-Pays. De gîte, gelegen te midden van een vintage bouwwerk, kan tot 6 personen herbergen in 3 slaapkamers. Het is gezellig ingericht en daardoor de ideale uitvalsbasis voor rust, ontspanning en bezoekjes. Het dorp Audregnies heeft het grootste en mooiste groene ruimte van Wallonië. Door de velden en bossen ontdek je de natuurlijke rijkdommen van deze veel te miskende regio.

Les Coquelicots

Domaine de Naxhelet

Het in 2014 ingehuldigde boerderij-kasteel van Naxhelet werd omgevormd tot een fantastisch clubhouse, gastronomisch restaurant, hotel met 35 kamers, wellness en vergaderzalen. De kamers voelen warm aan dankzij de vele houten details en bieden een adembenemend uitzicht over de binnenplaats van de boerderij of de nabijgelegen golfclub. Het is ook mogelijk om een van de privé suites in de oude kapel van het domein te reserveren.

Domaine de Naxhelet

Bij basilicum in Oizy - Ardennen

Belgische Ardennen

Gite

Kamers

14 Personen

192.00 m2

€ / week

min nachten

Huis te huur in Chanly

Belgische Ardennen

Huis/Villa

Kamers

14 Personen

250.00 m2

€ / week

min nachten