Terug

Trek er even tussenuit: kom een frisse neus halen bij Les Lacs de l’Eau d’Heure

Hebt u al plannen voor de volgende vakantie? Eigenlijk moet u het niet ver gaan zoeken als er in de buurt al zo’n mooie plek is als Les Lacs de l’Eau d’Heure.

© Golden Lakes Village

Gelegen aan het water, biedt het toeristisch domein Golden Lakes alles wat u nodig hebt voor uw volgende uitstap met het gezin of vrienden op één plek.

 

Geniet van een unieke plek in België

Gelegen in een groene omgeving van ruim 1.800 hectare aan water en bos, is Les Lacs de l’Eau d’Heure een echte toeristische bestemming geworden met een compleet aanbod van vrijetijdsbestedingen en accommodaties in een natuurlijke omgeving met een unieke schoonheid in België.

© Golden Lakes Village

 

Een meer voor iedereen

Er zijn talrijke sport- en ontspanningsactiviteiten voor bezoekers van het meer. Liefhebbers van wandelen of fietsen zullen de schoonheid van het landschap ten volle kunnen waarderen, terwijl watersportfanaten een enorme keuze hebben uit de vele beschikbare activiteiten.

© Golden Lakes Village

 

Een verblijf aan het meer

Golden Lakes is een toeristisch domein gelegen aan het water, dat bestaat uit een vakantiedorp met villa's te huur die geschikt zijn voor 4 tot 8 personen en een 4-sterren hotel met Best Western Plus certificaat. Een ideale bestemming voor een verblijf met geliefden, vrienden of het gezin.

Meer info

© Golden Lakes Village