Terug

Uuitstap naar een Coucoo-hut in het bos van Compiègne

Prachtig, ecoverantwoordelijk, in de natuur… Dit natuurdomein met weinig gemeenschappelijke ruimtes ligt in de Oise op 2.20 uur van Antwerpen en verdient een tussenstop, want de verrassing is er compleet.

De 10 hutjes van het Domaine Coucoo La Réserve in het bos van Compiègne liggen verspreid rond een blauwgroen meer. Moment van rust, afgesloten van de rest van de wereld. Warm en met zorg gedecoreerd: je geniet er van de simpele en authentieke vreugde van de natuur. 

Alleen op de wereld, een maaltijdmand geleverd in je hut maakt de ervaring compleet. Ideaal als verrassing voor je geliefde of met je gezin wanneer de mooie dagen (zonder Covid) weer terug zijn, want deze plek is echt magisch. In de maand mei 2021 worden 5 nieuwe hutjes opengesteld. Elke hut heeft een privégrond van minimaal 1 hectare.

 

 

De Robinsons hutten

Warm en met zorg gedecoreerd: deze kleine, geïsoleerde nestjes worden verlicht door kaarsen. Ze zijn uitgerust met een droogtoilet, een comfortabel tweepersoonsbed, een binnenruimte en een terras. Het concept is gebaseerd op de harmonie in nomadische levensstijlen. In de duohutjes leef je zonder water en elektriciteit, op het ritme van de seizoenen. Individuele private douches zijn beschikbaar op een andere plek.

 

De Canadese paalhutten in het hart van het bos

Ideaal voor koppels en gezinnen die op zoek zijn naar een ervaring met meer comfort in het midden van de natuur. De hutten zijn ruim en uitgerust met een cederhouten keuken en douche of artisanaal bad. Een combinatie van comfort met een unieke ervaring en buitenterrassen.

Meer info (Franstalige website)

 

Een uitzonderlijk domein en park bij Compiègne

 

Gezellig, ruim en volledig uitgerust interieur

Geniet ervan

Embrun

La Ferme des Ecrins

vanaf €926 / week

Saint-chaffrey

Appartement te huur Saint-chaffrey France

vanaf €952 / week

"