Terug

Van de wijngaard tot het glas, via de lokale gastronomie

Oogstseizoen op de heuvels van Collioure Oogstseizoen op de heuvels van Collioure

Collioure biedt een brede keuze aan zeer gevarieerde restaurants, waarvan de rode draad de kwaliteit is. Hier krijgen streekproducten de eer die ze verdienen! Catalaans Lam (Xai), saffraan uit Vallespir, kazen uit Albères, artisjokken uit Salanque, fruit uit de Roussillon... Onze restaurants willen u van harte de vele smaken van het Catalaanse land laten ontdekken. Een sterrenkok, witte koksmutsen, etablissementen die worden genoemd in culinaire gidsen... Een feest voor uw smaakpapillen! Trouwens, de ansjovis van Collioure wordt geëerd in juni. Gedurende deze maand wordt met "Ansjovis op het bord" de kleine blauwe vis gevierd door middel van zeer originele en smakelijke recepten van onze restaurateurs.

Geniet ervan

Saint Cyprien

Les Capitelles

vanaf €372 / week

Argelès sur Mer

Les Patios de la Massane

vanaf €374 / week

Collioure

Les Batteries

vanaf €532 / week