Verenigde Staten: deze keer houdt niets je meer tegen!

Het westen veroveren, de wolkenkrabbers van New York bewonderen, versteld staan van de schoonheid van Colorado of genieten van de nachtleven in Miami... Droom je ervan naar de Verenigde Staten te reizen, maar vrees je voor de beperkingen? We hebben goed nieuws...

Ben o Bro

Deze keer staat het licht op groen voor iedereen! Afgelopen oktober hebben de Verenigde Staten hun grenzen geopend, maar er werd nog steeds een PCR-test vereist, of je nu gevaccineerd was of niet. Een dikke maand later werden de testprocedures strenger gemaakt door de komst van Omikron.

Een maand geleden ongeveer kregen we een eerste keer goed nieuws, met de precontrole voor vluchten. Dat is een procedure waarmee passagiers van een vlucht naar de Verenigde Staten zich lieten controleren door de Amerikaanse douane en migratiedienst in de vertrekluchthaven, in dit geval de luchthaven van Zaventem.

Deze keer kondigt het Witte Huis aan dat de Verenigde Staten de testverplichting voor reizigers die met het vliegtuig toekomen in het land opheft!

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆