4 bestemmingen voor de ultieme avontuurlijke reis

Jij ziet het al helemaal voor je: bepakt en bezakt ga jij de avontuurlijke reis van je leven maken. Wandelend over kronkelende wegen langs de uitgestrekte kust, voel je een ultiem gevoel van vrijheid. Je ziet wel waar het avontuur je brengt... echter is dat blijkt het probleem. Wat zijn nu de beste bestemmingen om de avonturier in je los te laten? In onderstaand artikel laten wij je de top vier bestemmingen zien voor een avontuurlijke reis.

Vacancesweb.be

Jij ziet het al helemaal voor je: bepakt en bezakt ga jij de avontuurlijke reis van je leven maken. Wandelend over kronkelende wegen langs de uitgestrekte kust, voel je een ultiem gevoel van vrijheid. Je ziet wel waar het avontuur je brengt… echter is dat blijkt het probleem. Wat zijn nu de beste bestemmingen om de avonturier in je los te laten? In onderstaand artikel laten wij je de top vier bestemmingen zien voor een avontuurlijke reis.

Bestemming 1: Zimbabwe

Stormachtige water, bergachtige gebieden en actieve safari’s. Zimbabwe heeft de fantastische gewoonte om alle verwachtingen van reizigers te overtreffen. 

Zimbabwe slaat een nieuwe weg in. Steeds meer toeristen reizen bezoeken er de talrijke natuurwonderen. Denk maar aan het enorme watergordijn van de Victoria Falls en de Big Five in het natuurpark Hwange. Zimbabwe krijgt eindelijk de volle aandacht dat het land verdient. Bungeejumpen, raften of kamperen bij the Big Five, het kan allemaal. Dat is pas een avontuurlijke vakantie in één van de mooiste landen van Afrika.
Vacancesweb.be

Bestemming 2: Kiribati

Witte stranden met een overvloed aan lagunes met exotische vogels. Dansen in hutten van kokoshout en duiken met de meest kleurrijke vissen. 

Ergens aan het ‘einde van de wereld’ ligt Kiribati (spreek uit: kieriebas) in de Stille Oceaan. Kiribati is een paradijs voor mensen die graag duiken of snorkelen. Hier vind je de rust en kan je op ontdekkingstocht gaan tussen de oude wrakken van de Tweede Wereldoorlog.
Vacancesweb.be

Bestemming 3: Kameroen

Hoge bergen, mooie heuvels en eindeloze paden om te voet, per fiets of per boot te verkennen. Kameroen is het land van uiteenlopende culturen en een grote variatie aan landschappen. Het land wordt ook wel ‘Klein Afrika’ genoemd. 

Kameroen ligt op de grens van West- en Centraal Afrika. Wandel over de zeven heuvels van de hoofdstad Yaoundé en ontdek het oudste regenwoud van Afrika. Het is de ideale bestemming voor reislustige reizigers die een onontdekt paradijs willen ervaren en zich willen onderdompelen in één van de 200 etnische groepen die het land telt. In de avond wordt je warm onthaald door de vrolijke deuntjes van de Makossa-muziek. Stilzitten is geen optie!
Vacancesweb.be

Bestemming 4: El Salvador

El Salvador is het enige land in Midden-Amerika dat niet grenst aan de Caraïbische Zee. El Salvador heeft ontzettend veel uitnodigende valleien, vulkanen, oerwouden en prachtige stranden. 

‘De Verlosser’ is de betekenis van ‘El Salvador’. Deze naam kreeg het land mee toen het werd verlost van de Spanjaarden. Het land heeft een bloederige geschiedenis achter de rug, maar is op dit moment upcoming bij de avontuurlijke reizigers. Dit komt doordat de inwoners van El Salvador zo ontzettend gastvrij zijn en ze iedereen hartelijk welkom heten in het land. De adembenemende natuur en prachtige stranden helpen hier natuurlijk ook een handje bij. Ben je fan van het surfen? De perfecte golven vind je ongetwijfeld in El Salvador.
Vacancesweb.be

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆