5 hotels waar je net dat beetje meer moeite voor wil doen

Kevin Stickens,
02-09-2021
Vacancesweb.be

Sommige hotels zijn wel wat moeite of een omweg waard. Hotels die je enkel te paard, per helikopter of te voet kan bereiken? Ze bestaan, maar nog: het zijn vaak echte pareltjes. Wij selecteerden alvast vijf hotels waar je een onvergetelijke once-in-a-lifetime experience kan meemaken.

Awasi Iguazu – Argentinië

Vlakbij de Iguazu watervallen, waar je het water nog kan horen kletteren, vind je 14 aparte villa’s die voorzien zijn van alle luxe die jij je kan wensen. Een butler die je opwacht, een eigen zwembad voor de nodige rust en een quad om de plek te gaan verkennen, al dan niet met privé-gids.. Midden in dit nationale park in het regenwoud kom jij volledig tot rust, dat geven we je op een briefje.

Vacancesweb.be

Kokomo Private Island – Fiji

21 bungalows staan jou op te wachten als je met de helikopter op dit resort in Fiji aankomt. Vlakbij vind je Astrolabe Reef, de ideale plek om te snorkelen, duiken of gewoon op het strand te liggen. Voor zeilers is dit de perfecte uitvalsbasis en wil je je eerste surflessen nemen, dan zit je hier gebeiteld.

Vacancesweb.be

Sheldon Chalet – Alaska

Niet ver van Denali in Alaska vind je Sheldon Chalet. Je zult wel denken: “Alaska, dat is veel te koud voor mij!”, maar het vijfhoekige huisje is voorzien van alles wat jij nodig hebt om jezelf warm te houden. Grote vuurhaarden, alle nodige bontjes en dekentjes en natuurlijk een breed gamma aan verschillende soorten whisky.

Wat je hier kan doen? Het nationale park verkennen in een helikopter, baden in een warmwaterbron en kliffen bekijken met restanten van mammoeten.

Vacancesweb.be

Tofino Resort – Canada

Orca’s en beren spotten op één bestemming? Boek dan maar alvast een plekje in het Tofino Resort. Dit resort is zowel op het strand als op zee gelegen en ligt vlakbij Vancouver. Het resort telt 62 kamers en je kan er genieten van heerlijke gerechten. Maar het leukste is ongetwijfeld dat je hier beren kan gaan spotten, terwijl je de volgende dag al de zee op trekt op zoek naar walvissen. Het perfecte plekje voor de avonturier die van luxe houdt.

Vacancesweb.be

Minam River Lodge – Verenigde Staten

Op zoek naar de ultieme rust? Die kan je vinden in de Minam River Lodge in Oregon. Het is de perfecte plek om te gaan jagen, te vissen of om je hoofd leeg te maken. Hoe je er geraakt? Te paard, met een privévliegtuig of na een hele lange wandeling te voet. Soms moet je er wat voor over hebben om in het paradijs op aarde terecht te komen.

Vacancesweb.be