Waar wandelen in België? Dit zijn onze 3 favoriete wandelroutes, één per regio

Je hoeft écht niet naar het buitenland om in een idyllische omgeving te kunnen wandelen. Of je nu van de zee, het platteland of de stad houdt, ons kleine koninkrijk telt sowieso een prachtige wandelroute op jouw maat...

visit.brussels - Jean-Paul Remy

Klaar om die benen te strekken? Dit zijn onze 3 favoriete wandelroutes in België:

Brussel: de Groene Wandeling

De Groene Wandeling is opgedeeld in 7 secties. Voor wie van het platteland houdt, raden we het Pajottenland aan, ten westen van Brussel. Voor zij die zich aan de andere kant van de stad bevinden, is de Woluwevallei een absolute aanrader. Of heb je nog nooit van het Zoniënwoud gehoord misschien?

visit.brussels - Jean-Paul Remy

Wallonië: het Meer van Robertville

In het hart van de Hoge Venen strekt dit meer zich uit over 62 hectare. In de omgeving zijn verschillende wandelingen mogelijk, sommige zodanig complex dat ze een uitrusting op maat voor bergwandelingen vereisen. Je zal in ieder geval onder de indruk zijn van het uitzicht op kasteel Reinhardstein!

Meer info

Vacancesweb.be

Vlaanderen: de Westhoek

De Panne is nog steeds een van de weinige gebieden aan de Belgische kust die gespaard is gebleven van vastgoedontwikkelaars en de betonnen muren die ze neerpoten. De duinen zijn er nog mooi verspreid en je ontdekt er een rijke en gevarieerde flora die jong en oud zal bekoren. De ideale gezinswandeling!

Vacancesweb.be

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆