Terug

Waarom Futuroscope een van de favoriete pretparken van de Fransen is

Met meer dan 25 attracties, de ene al wat origineler dan de andere, wordt je ondergedompeld in een unieke, futuristische en vooral ook magische sfeer.

© Futuroscope

In Futuroscope zijn achtbanen en botsauto's niet de belangrijkste attracties. Je betreedt een andere wereld, een park waar innovatie en ervaring centraal staan. Stel je een eens voor... Je bezoek begint, voeten naar beneden, met een vlucht over de 5 werelddelen. Deze buitengewone reis is zelfs verkozen tot de beste attractie van Europa!

Meer info en boeken

 

Niet te missen

Ontdek alle attracties die Futuroscope zo succesvol maken: Arthur, het 4D-avontuur, Dansen met Robots, de Teletijdsmachine en de Sébastien Loeb Racing Xperience, de nieuwe virtual reality-attractie die je zéker niet mag missen.

© Futuroscope

 

Magie of acrobatie?

Shows? Check! Laat je betoveren door Illusio, een magische show die Las Vegas waardig is, of hou je adem in voor de acrobaten van Les Mystères du Kube.
Veel hoger kan ook. Op weg naar het ESA (European Space Agency) ruimtestation waar je een afspraak hebt met Thomas Pesquet meer bepaald. Een ervaring om volop te beleven in 4K laser Imax op een gigantisch scherm.......

 

De boog moet natuurlijk niet altijd gespannen staan, dus een beetje ontspanning op een gigantisch kussen op een van de schaduwrijke gazons van het park kan nooit kwaad. Wie zich niet te duizelig voelt, kan bovendien aan boord van de Aerobar een drankje nuttigen met je voeten in de lucht... op 35m boven de grond!

© Futuroscope

 

Aquaféerie

In Futuroscope beleef je tal van interessante en leuke avonturen, hoe oud je ook bent. Als je 's avonds in het park verblijft, wordt de gedenkwaardige dag bekroond met een door Cirque du Soleil bedacht - en in de ticketprijs inbegrepen - spektakel: de aquaféerie!

© Futuroscope

 

Info en reservatie

Het Parc du Futuroscope ligt in de buurt van de Atlantische kust tussen de kastelen van de Loire, Bordeaux, Cognac en la Rochelle.
Meer dan 25 originele ervaringen
• Een adembenemende avondshow
• 10 hotels van 1 tot 4 sterren
• 1u30 van Parijs met de TGV
• Vlakbij de Loire-kastelen
• 2 dagen tiket vanaf 79€ voor volwassenen en 66€ voor kinderen. Vergeet niet online te boeken het is goedkoper

Meer info en boeken

© Futuroscope