Waarom vroegboeken loont bij een skivakantie?

Kevin Stickens,
02-09-2021
Vacancesweb.be

Wil je deze winter graag voordelig op skivakantie gaan, dan boek je maar beter op voorhand. Hoe sneller je boekt, hoe ruimer de keuze en hoe voordeliger de prijzen. Vroegboekkortingen zijn vaak even interessant dan last minutes. Niet alleen bespaar je zo veel geld, ook de voorpret is groot! Bij Vakantieweb vind je trouwens keuze in overvloed.
Wintersport is trouwens veel meer dan skiën alleen, wij sommen nog wat andere leukigheden op!

Basic of luxe? Jij kiest!

Op Vakantieweb vind je momenteel heel wat mooie aanbiedingen om een accommodatie voor je wintersportvakantie te boeken. Of je nu naar Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk of Italië plant te gaan, bij Vakantieweb vind je een ruime keuze. Van een basic tot luxe skivakantie, voor elk budget is er wel een gepaste accommodatie en het juiste skigebied te vinden. En of je nu op zoek bent naar een gezellige vakantiewoning, een luxe chalet of een goedkoop appartementje, voor zowel gezinnen, koppels als jongeren biedt Vakantieweb volop keuze. Je bent alvast uren zoet met het struinen tussen al die leuke plekjes.

Vacancesweb.be

Leuke alternatieven voor skiën

Wil je wel op wintersportvakantie, maar niet altijd op de latten staan? Geen probleem, er zijn heel wat alternatieven. Wij sommen er enkele op: 

Airboarding 
Deze sport is aan een stevige opmars bezig. Bij airboarding of body-boarding zoef je de berg af op een soort van opblaasbare zitzak, die nog het meest wegheeft van een airbag. Goed voor een stevige kick. 
Ski-joëring 

Getrokken door honden of een paard door de sneeuw scheuren? Dat is ski-joëring. 
Rodelen 
Niet te verwarren met jodelen! Deze sport valt te vergelijken met bobsleeën en is niet zonder gevaar. Met een speciale slee dender je naar beneden, terwijl je plat op je rug ligt. 
IJsklimmen 
Houd je van fysieke arbeid en heb je de skills, dan is ijsklimmen zeker en vast een hele belevenis.
Geen sportfanaat? Ook nippen van een glühwein op een terrasje kan heerlijk ontspannend zijn.
Vacancesweb.be

Vroegboeken loont

Hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op de perfecte skivakantie. Zeker wanneer je gebonden bent aan een vaste (school)vakantie, of als je graag met kerst of nieuwjaar wil gaan skiën. De feestdagen en schoolvakanties zijn de drukste en vaak duurste periodes. Wil je dan op een betaalbare wintersport vakantie in een mooi gebied, en niet teleurgesteld worden omdat alles volzet of peperduur is? Dan is vroeg boeken echt iets dat loont!

Vacancesweb.be

Tijd om alles netjes te regelen

Vroeg je skivakantie plannen en boeken, betekent ook dat je genoeg tijd hebt om alles te regelen. Zo kan je op je gemak beginnen met het aanschaffen van (nieuwe) wintersportkledij en accessoires, en betaal je niet de hoofdprijs voor deze artikelen. Daarnaast bieden ook veel wintersportgebieden een vroegboekkorting aan op de skipassen. Je hebt nog de tijd om je auto grondig te laten controleren of om een goedkopere vlucht op de kop te tikken. Je merkt het, hoe vroeger je je skivakantie boekt, hoe makkelijker je het jezelf maakt.

Redenen genoeg dus om snel en voordelig je skivakantie op Vakantieweb te boeken. Je zal zien, de voorpret start onmiddellijk. Doe je ogen maar dicht en denk aan de besneeuwde bergtoppen, het gekraak van verse sneeuw en het zonnetje op je gezicht terwijl je geniet van een warme chocolademelk of wat sterkers.

Vacancesweb.be