Terug

Wellness arrangement in het hotelcomplex Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons

Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons is een elegant en gezellig hotelcomplex, ontworpen en uitgerust om te voldoen aan alle behoeften en eisen van de klanten, zowel zakelijk als recreatief.

Een ervaring in dit hotel is een moment van ontspanning, relaxatie, voldoening en reflectie. Ideaal om de stress van de week weg te werken!

 

Kamers & Suites

In een elegant kader bieden de 145 kamers van het hotel de keuze tussen comfortkamers en ruime suites. Ontdek de Comfortkamers, de Business Suites en de Junior Suites:Comfortkamer, Business Suites & Junior Suites
Luxueuze en gemeubelde kamers met een eigen badkamer. De kamers bieden een perfecte balans tussen design en kwaliteit. Geniet van de voordelen van de kamers met een eigen badkamer met een Romeinse douche, een snelle WiFi-verbinding, buitenuitzicht evenals een minibar.
Tot de troeven van het hotel behoren de Hydro, Oriental en Scandinavian Executive Suites en de gloednieuwe Safari Suite. Geniet in elk ervan van een moment van ontspanning in de jacuzzi, de hammam, de sauna of de 3 gecombineerd in dezelfde kamer om een moment van puur geluk te beleven in een moderne en luxueuze inrichting!

De Hydro Suite is een luxueuze suite die toelaat volledig zen te worden door te genieten van de troeven van de suite en zijn badkamer met een Italiaanse douche en jacuzzi.

De Scandinavian Suite is een luxueuze suite gemaakt voor op reis. Geniet van de troeven van de suite en de eigen badkamer met een Italiaanse douche en sauna.

De Oriental Suite is een luxueuze suite gemaakt om in te dommelen terwijl u denkt aan de verhalen uit de duizend-en-een-nachten. Geniet van de voordelen van de suite en de eigen badkamer met een Italiaanse douche en hammam.

De Safari Suite, met een eigen jacuzzi, sauna en hammam, is de gloednieuwe suite van het hotel. Geniet van een magisch moment waar u volledig in opgaat. Het zal voortaan mogelijk zijn om er zowel overdag als tijdens het verblijf van te genieten.

© Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons

 

Vergader- & Conferentiezalen

Van der Valk Congres & Spa Hotel Mons is de perfecte locatie voor vergaderingen, conferenties, seminaries of privé-evenementen. De mogelijkheden zijn talrijk. Het hotel biedt bedrijven en particulieren 9 modulaire zalen aan, elk met beveiligde high-speed Wi-Fi, airconditioning en meerdere stopcontacten aan de grond. De zalen zijn verdeeld over 2 verdiepingen en bieden een capaciteit van 10 tot 400 personen. Ze genieten allemaal van een uitzonderlijke lichtinval dankzij de enorme, hoge ramen en ze beschikken in de zomer over een aangrenzend terras. Afhankelijk van de gelegenheid kunnen ze ook volledig verduisterd worden.

Er zijn ook heerlijke cateringformules beschikbaar, variërend van eenvoudige broodjes tot een galadiner. Het hotel past zich aan ieders behoeften en budgetten aan en is er ook om u te helpen om uw zaal aan uw wensen aan te passen. Informeer daarvoor bij de hotelteams en zij helpen u graag bij de realisatie van uw toekomstig evenement.

Het is ook mogelijk om een evenement te organiseren in het Wallonia Conference Center Mons van het hotel, dat zich op korte afstand in dezelfde laan bevindt. Het WCCM bestaat uit 3 auditoria, 12 vergaderzalen en 3 multifunctionele ruimten, ideaal voor grootschalige evenementen.

 

Culinair genot

Het hotel heeft twee eetzalen: het "Restaurant Quai 5" met zijn traditionele keuken met een internationale inspiratie en de "Brasserie du Quai 5" met een snelkeuken.

Restaurant Quai 5 is een van de bekendste restaurants van de stad Mons en de perfecte plek om te ontspannen tijdens een heerlijk diner met familie of vrienden.

 

 

De nieuwe Spa van 1000m²

Maar liefst 1000m2 hoogwaardige infrastructuur werd hier gebouwd. Ver weg van alle drukte van de overvolle zalen, komt u terecht in een oase van rust die meteen goede vibes kan stimuleren. Zo staat de manager van het wellness centrum, DAO, altijd klaar om de kunst van ontspanning en sport in harmonie met het menselijk lichaam over te brengen. In deze hoogstaande Spa kunt u deelnemen aan tal van fitness en wellness activiteiten.

De spa opent zijn deuren in een geheel nieuwe omgeving met zijn nieuwe faciliteiten. Zo is het voortaan mogelijk om te genieten van het zwembad, massages en behandelingen te krijgen in een privécabine of als duo en u te ontspannen in het gloednieuwe drijvende zwembad, de “float room”.

Er zijn verschillende ruimten, waaronder de ruimten waar de warmte ideaal is om het lichaam te ontspannen en de lichamelijke en geestelijke stress te verminderen. Het is een uniek en rustgevend moment dat u onderdompelt in maximale ontspanning door het gebruik van de sauna, het stoombad, de infraroodbanken en de nieuwste generatie exclusieve apparatuur die is toegevoegd door een zintuiglijk pad dat aroma's, lichten en douches combineert en een reis biedt die de zintuigen zal prikkelen. Een douche die sneeuwvlagen voortbrengt is ook toegevoegd om deze ervaring te verbeteren en de Spa uniek in zijn genre te maken. Het zwembad in de spa is beschikbaar om baantjes te trekken of om in alle rust te ontspannen. De jacuzzi is beschikbaar om even een pauze te nemen en de batterijen op te laden. De majestueuze zoutmuur en de verwarmde banken van de ontspanningsruimte zorgen hier voor een bijzondere sfeer. Kortom, in het hart van Bergen is deze ontspanningsruimte een echte wellness cocon die op u wacht.

Meer info