Western City in Chaudfontaine: verrassende momenten in de unieke sfeer van het Amerikaanse Westen!

Neem voor een privé- of professioneel evenement een duik in het hart van de far west! Ontdek de buitengewone animatie en beleef onvergetelijke moment in een uniek kader!

© Western City

Uitgerust met een bar en een grote scène, kan een ruime moduleerbare zaal van 150 m² plaats bieden aan 15 tot 300 personen. Perfect aangepast om een seminarie te ontvangen, een conferentie of teambuilding atelier, heeft u de mogelijkheid om te plaatse te overnachten (chambre d’hôtes of bemeubeld vakantieverblijf) en gebruik te maken van de bar en het restaurant van het domein. Een groot overdekt terras, een koer en een tuin staan ter beschikking. Organisatie van activiteiten voor iedereen: paardentochten, quad, boogschieten, mechanische stier… Mogelijkheid om de tentoonstelling van het etablissement te bezoeken, deel te nemen aan een paardendemonstratie of te dansen op countrymuziek! Kinderen komen ook aan hun trekken (grime, op een zadel zitten, reuzegrote houten speelgoed, springkasteel en meerdere animaties). Een plus! Verhuur van decors voor wie een clip of film wil draaien.

 

Pratische info

Toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit en voorzien van een grote parking.Western Cityis elke zondag geopend en van woensdag tot zondag tussen mei en oktober. Het hele jaar toegankelijk op reservatie. Spektakel enkel op zondag van 14 tot 19u, restaurant van 12 tot 22u. 

© Western City

OOK INTERESSANT VOOR JOU