Terug

Wil je het vliegtuig nemen met Ryanair of Brussels Airlines? Goed nieuws!

De lowcost luchtvaartmaatschappij Ryanair kondigt aan dat het de kwijtschelding van de vluchtwijzigingskosten verlengt voor alle klanten die hun reis boeken voor december en januari. De woordvoerder van Brussels Airlines geeft dan weer aan dat die kost tot minstens eind februari afgeschaft wordt bij de Belgische luchtvaartmaatschappij.

Klanten die hun reis boeken in december en januari kunnen makkelijk hun vlucht aanpassen door de datum te wijzigen tot 30 september 2021. De wijziging kan ten laatste 7 dagen voor het vertrek van de oorspronkelijke reservatie aangevraagd worden. Ryanair schafte deze kost al af voor reservaties van afgelopen zomer, alsook in april.

Ook bij Brussels Airlines kunnen vluchten zonder kosten gewijzigd worden, en dat tot minstens eind februari 2021. “Dat betekent dat er geen wijzigingskost wordt aangerekend en dat tickets meerdere keren gewijzigd kunnen worden, zowel wat datum en bestemming betreft,” legt een woordvoerder uit.

Een noodzakelijke flexibiliteit om reislustigen aan te zetten om hun vlucht te reserveren, zelfs in deze periode van onzekerheid veroorzaakt door de pandemie van het coronavirus.