Wil je naar Zwitserland? Goed nieuws!

Zwitserland heeft besloten dat gevaccineerden of personen die genezen zijn van Covid-19 geen test meer moeten voorleggen om het land binnen te komen!

Mike Kotsch

Reizigers die gevaccineerd of genezen zijn moeten geen negatieve PCR-test of snelle antigeentest meer voorleggen om Zwitserland binnen te komen. Anderen moeten wel nog een test doen. Maar de federale Raad legt uit in een bericht: “Rekening houdend met de beperkte testcapaciteit in ons land, is de tweede test die momenteel vereist is na vier tot zeven dagen in het land niet meer noodzakelijk.”

In de strijd tegen de vijfde Covid-golf heeft Zwitserland besloten om de toegang tot bepaalde binnenzaken te beperken tot gevaccineerde of genezen personen en om de regels tot het dragen van het masker te verstrengen. De regels zouden van kracht blijven tot eind maart.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆