Terug

Winterse pret en een magische kerst

Er valt heel wat te beleven in Belgisch Luxemburg

© WBT JP Remy

Winterpret en culinaire ontdekkingen

In de winter- en kerstperiode bruist Belgisch Luxemburg nog een tikkeltje harder dan anders. Heel wat kerstmarkten gooien de deuren open en je geniet van de Ardennen met een wafel en een glühwein in de hand. Ben je nog op zoek naar een leuk en ambachtelijk cadeautje, gegarandeerd dat je het hier vindt. De pittoreske dorpjes baden in de kerstsfeer en zijn prachtig verlicht. Romantischer maken ze het niet.

Meer info

 

Winterpret en actieve ontdekkingen

Ben je sportief? Dan zijn onze skipistes echt iets voor jou! Je hoeft niet helemaal naar het buitenland te gaan om de sensatie van skiën te ervaren. Er zijn uitstekende mogelijkheden om te skiën, te langlaufen en te sleeën in Belgisch Luxemburg. Bovendien kun je online te weten komen wanneer de pistes open zijn. Of wil je bij een dik pak wit goud liever te voet van de adembenemende landschappen genieten? Maak dan een schitterende winterwandeling, met je geliefde of met het hele gezin! Geen sneeuw? Geen paniek! Onze overdekte schaatsbanen bieden je toch het winterplezier waar je naar verlangt!

Meer info

© FTLB P Willems

 

© FTLB

 

Winterpret en lekkere, ontspannende ontdekkingen

Belgisch Luxemburg is de perfecte locatie voor een warm familiefeest. Mis de eindejaarsconcerten niet, geniet van de kerstsfeer en talloze lokale delicatessen. Heb je nog geen plannen voor Oud & Nieuw? Veel restaurants bieden heerlijke menu's (seizoensgebonden) aan in een warme en cosy sfeer, of in prachtige winterchalets. De Ardennen bieden een fantastisch contrast tussen de festiviteiten van steden en dorpen, en de kalmte en rust van de natuur!

Meer info

© FTLB

"