Workation: vakantie voor telewerkers!

Doe je al lang aan telewerk en ben je die vier muren beu? Een nieuwe vakantie/werkformule is ontstaan: de workation!

Workation, een samenstelling van “work” (werk) en “vacation” (vakantie). Het idee is, zoals je waarschijnlijk al begrepen hebt, om vanop een exotische bestemming te werken en zo ontspanning en professionele activiteiten te combineren. Websites Selina en Nomad List bieden een reeks bestemmingen aan voor werkers die kokosbomen en zandstranden missen.

Het is natuurlijk mogelijk om met familie of vrienden te gaan (als dat wettelijk toegelaten is, wat op dit moment niet het geval is in België), maar het idee is om andere werkers te ontmoeten en te netwerken. Werk je in communicatie, marketing, reclame of informatica en ben je tussen de 25 en 35 jaar oud, dan is dit concept helemaal voor jou! De groepen zijn beperkt tot 10 personen (bedrijfsgroepen zijn ook welkom) en de bestemmingen liggen vooral in Griekenland, Portugal en Mexico.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆