Terug

Zin in een uitstapje bij u in de buurt? Waarom niet in Waals-Brabant?

Dichtbij huis is Waals-Brabants ideaal om er even tussenuit te trekken. Of het nu gaat om wandelingen, een bezoek aan de populaire of minder bekende toeristische bezienswaardigheden, Waals-Brabant biedt een groot aantal activiteiten die even spannend als leuk zijn!

© MTBW

Thematische uitstappen om Waals-Brabant te verkennen

Het Maison du Tourisme van Waals-Brabant Toerisme Huis biedt 5 thematische parcours van meerdere dagen aan, die u met de auto of per fiets kan afleggen. Zo geeft de toer « À la croisée des destins de l’Europe » inzicht in de grote oorlogen. « Sur les traces des moines et chevaliers » (In de voetsporen van monniken en ridders) voert u mee naar de Middeleeuwen. De route « Terre d’artistes » laat u de wereld van tal van kunstenaars ontdekken. Een vierde parcours, genaamd « Douceur de vivre » laat u genieten van de natuur en de rust van Waals-Brabant, met een passage via Mélin, een van de mooiste dorpen van Wallonië. Tot slot geeft een « carte des aventuriers » (avonturierskaart) tal van ideeën voor leuke gezinsactiviteiten!

 

© Parc Aventure

 

Een geboekte nacht - een gratis nacht

Het Maison du Tourisme van Waals-Brabant heeft tot het einde van het jaar een speciale actie opgezet: bij de boeking van een overnachting wordt een tweede aangeboden via een cadeaubon in een van de 25 accommodaties die deelnemen aan de actie. Waals-Brabant, waar iets te beleven valt…

Meer info

© emeraudetrip

 

© Denis Erroyaux