Terug

Zo ga je op safari tussen twee mails door!

Zo ga je op safari tussen twee mails door!

WildEarth bijvoorbeeld, biedt een manier aan om op safari te gaan zonder je zetel of bureaustoel uit te komen. WildEarth is een kanaal dat bekend staat om de hoge kwaliteit van zijn aanbod. Het biedt twee keer per dag live safari’s aan in de Ngala Private Game Reserve en de Djuma Private Game Reserve, twee Zuid-Afrikaanse reservaten.

Nu de parken gesloten zijn voor toeristen, blijven rangers er hun ronde doen. De afwezigheid van toeristen zorgt er ook voor dat dieren ‘vrijer’ en dus ook zichtbaarder zijn! Graham Wallington, de directeur van WildEarth, legt uit aan het Franse persbureau AFP dat “een rechtstreekse uitzending vanuit een natuurreservaat ervoor zorgt dat je de fauna kan observeren zonder te storen. Niemand had hier ooit lycaons gezien die hier bijna dagelijks jagen […] Ze zijn alleen en hebben deze plek ingenomen.”

De eerste safari start om 4u30 (CET) en de tweede om 14u30 (CET) en ze zijn te zien op het Youtube-kanaal of via hun Facebook- van WildEarth. Je kan ook rechtstreeks vragen stellen via de commentaren of de chatfunctie op Youtube.