Zuid-Frankrijk: vergeet de auto en het vliegtuig!

Van al de vervoersmiddelen voor lange afstanden is de trein ongetwijfeld de meest ecologische oplossing… en waarschijnlijk ook de minst stresserende! Maar is ver reizen met de trein echt een optie?

Leonard Cotte

De “Thalys Zon”: een oplossing die niet zo snel is als het vliegtuig, maar je geraakt wel een stuk sneller in het zuiden dan met de auto! Vanuit Brussel-Zuid worden verschillende bestemmingen aangeboden: Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Het traject duurt maximaal 5 uur en wordt aangeboden van 2 juli tot 27 augustus. Het bedrijf onderstreept dat de energie die nodig is om de treinen aan te sturen 100% groen is! En het prijskaartje? De prijzen starten aan 40 euro per traject.

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆