De Belgische Ardennen

Waar zou u graag uw volgende vakantie doorbrengen? Vakantieweb dacht dat langlaufen in de zon wel iets voor u zou kunnen zijn. Dus genoeg gemijmerd over uw vorige zomervakantie: vertrek nu naar de Belgische Ardennen en beleef er ongeziene avonturen terwijl u geniet van de verbazingwekkende uitgestrekte natuurlandschappen.
 

De Ardense bergen, een onvervalst paradijs voor natuurliefhebbers, getuigen van een heel rijke en gevarieerde fauna en flora. Het Ardense gebergte, dat hoofdzakelijk in België ligt, en de natuurgebieden in de buurt bieden de bezoekers prachtige dicht beboste hellingen. Ook al bestaat het Ardense erfgoed uit een schat aan natuur en ook al beneemt de weelderige vegetatie u de adem in eender welk seizoen, toch zijn de toeristen vooral gecharmeerd door de dorpjes en gehuchtjes die de oevers van de Ardense rivieren sieren. Bezoekers kunnen er genieten van de beroemde gerookte zalm, de gevierde regionale paté en de trappistenbieren die de Ardennen op de wereldkaart zetten. 

Nog niet overtuigd dat de Ardense bergen het bezoeken waard zijn? Wat dacht u dan hiervan: de Ardennen bieden bezoekers een schat aan activiteiten en talrijke langlaufmogelijkheden. Liefhebbers van de sport kunnen genieten van enkele prachtige wandelingen in de sneeuw in het domein van Les Doyards. Ook zij die op zoek zijn naar meer sensatie of pure adrenalinekicks nastreven, komen hier aan hun trekken. Waar wacht u dus nog op? Ontdek nu de mooiste en meest indrukwekkende wintersportplaatsen van de Baraque Fraiture, de Mont de Brumes in het dorpje la Gleize, … en leef u helemaal uit in uw favoriete wintersport, zoals alpineskiën, langlaufen, nachtskiën, monoskiën, snowbladen en sleeën of geniet van een fenomenale wandeling met uw sneeuwschoenen. 

Beleef de authentieke bergervaring terwijl u verblijft in een van de typische en charmante bergchaletjes of snuif de plaatselijke sfeer op en in een van de chambre d’hôtes. 

Ontdek vlug de talrijke verblijfsmogelijkheden van Vakantieweb in de Belgische Ardennen die zorgvuldig werden uitgekozen zodat we u een ruim aanbod aan logies kunnen garanderen: gaande van chalets, over vakantiehuizen, appartementen, studio’s tot gîtes en chambres d’hôtes.

Consulteer al onze aanbiedingen met vakantiehuizen van het type vakantiehuizen, villa's, chalet in de Ardennen.

Vakantieweb kan u ook een aantal gastenkamers aanbieden.