Op naar de Vogezen dit seizoen

Bent u die saaie herfstvakanties zo beu als koude pap? Bij Vakantieweb is er geen tijd om over uw laatste zomervakantie te mijmeren, wij denken al aan de voorbereidingen voor uw herfst-, wintersport-, kerst- en zelfs uw volgende zomervakantie!

Hier is alvast een ideetje: wat dacht u van sneeuwplezier in de bergen van het massief van de Vogezen? In de winter, de zomer, de lente of het tussenseizoen; de Vogezen zijn het hele jaar door een uiterst aangename bestemming.

De Vogezen is een lappendeken van uitgestrekte en prachtige landschappen, die op te delen zijn in 3 grote geografische gebieden: in het westen de vlakte, in het oosten de bergen en daartussenin de Vôge. In de prachtige merenvallei kunt u een adembenemende tocht maken rond de mooiste meren van de Hoge Vogezen. En vergeet zeker de beroemde paadjes over de bergkammen niet met de prachtige wandeling "de blauwe lijn van de Vogezen".

Op reis met het hele gezin, romantisch met z'n tweetjes of met vrienden; in de Vogezen verveelt u zich geen seconde. Zowel in de winter als in de zomer staan er heel wat sportieve en gezinsactiviteiten op het programma. Een greep uit het winteraanbod: wandelen in de sneeuw, trektochten op sneeuwschoenen, nachtskiën, snowkiten of snake-gliss. U kunt erop rekenen: tijdens uw kerst- of wintersportvakantie beleeft u hier gegarandeerd de grootste kicks! Skifanaten kunnen terecht in de mooiste en beste skistations van de Vogezen, zoals de stations van Bresse, Gérardmer, Ventron en Rochesson. En tijdens de zomer kunt u hier genieten van het reliëf van het massief van de Vogezen, de uitgestrekte bossen en de vele wandel- en trektochten, waarlangs u met het hele gezin, met z'n tweetjes of met vrienden op ontdekking kunt gaan door deze prachtige streek.

Voor uw verblijf in de Vogezen vindt u in het immense aanbod van Vakantieweb ongetwijfeld de vakantiewoning van uw dromen: chalets, vakantiehuizen, appartementen, studio's, gîtes of chambres d'hôte; het enige wat u moet doen, is kiezen. Boek snel een verblijf in het massief van de Vogezen, de garantie op een vakantie met de ideale mix van natuur, ontdekking en felle kicks!