De goedbewaarde geheimen van het Spaanse binnenland

De goedbewaarde geheimen van het Spaanse binnenland

02/09/2021

Spanje, dat zijn niet enkel de beroemde stranden die te lang de reputatie van het land maakten.

Hoewel het schiereiland zowat 8.000 km kustlijn telt, met heel wat adembenemende uitzichten, is het ook een paradijs voor wie houdt van de natuur, cultuur en patrimonium. We vonden voor u enkele pareltjes!

11

De natuur in zijn puurste vorm die een kwart van Spanje bedekt

Door zijn geografische ligging en zijn kenmerkende reliëf, geniet Spanje een gevarieerd klimaat.

Lees meer

Vannacht slapen we in een kasteel!

Aan het begin van de afgelopen eeuw wilde de Spaanse regering een netwerk van premium kwaliteitshotels creëren. Monumentale gebouwen werden opgetrokken om er toeristen te ontvangen.

Lees meer

Steden die geklasseerd zijn als Unesco Werelderfgoed

Heel wat Spaanse steden zijn echte openluchtmusea. Een historisch erfgoed dat even indrukwekkend als boeiend is! Het is ideaal om er enkele te combineren om zo te genieten van het volledig ontdekken van een gebied.

Lees meer

Enkele van de mooiste dorpen van Europa

Spanje wordt vaak samengevat in zijn grote toeristische publiekstrekkers als Barcelona, Madrid of Sevilla. Maar op een moment dat het toerisme ingrijpend verandert, is het ook belangrijk om uit de grote steden te trekken en talloze pittoreske kleine dorpjes te ontdekken die maar al te graag hun schatten prijs geven.

Lees meer

Drie niet te missen cultuurroutes

Het uitzonderlijke patrimonium van Spanje kan u ook ontdekken langsheen grote thematische routes. Deze drie zijn niet te missen!

Lees meer