Ontdek de week van de Italiaanse gastronomie 2.0

Ontdek de week van de Italiaanse gastronomie 2.0 : rendez-vous in Hotel Amigo te Brussel

Al sinds 2016 vindt in de tweede helft van november overal ter wereld, ook in Brussel, de week van de Italiaanse gastronomie plaats.

Om de alom bekende reden kan dat dit jaar tussen 23 en 29 november niet op de normale manier verlopen. Maar voor alles is een oplossing. Drie chefs, één restaurant, drie prachtige regio’s en drie authentieke Italiaanse gerechten, dat is wat je van ons geserveerd krijgt. De rijke Italiaanse keuken op een plateautje. En je hoeft er niet eens de deur voor uit te gaan. Smakelijk!

21

Igor Rosi, chef Bocconi restaurant

Igor heeft een Toscaans gerecht klaargemaakt: Gnudi met ricotta en spinazie

Lees meer

Vincenzo Munno chef de partie Bocconi restaurant

Vincenzo Munno heeft een recept van Campania klaargemaakt, Struffoli

Lees meer