Don’t worry, be happy

Don’t worry, be happy : avontuur in Jamaica

Jamaica: yeah man! Een verhaal over het kleurrijke eiland in de Caribische Zee? Het is welkom! We kennen Jamaica vooral van Usain Bolt, de Rastafari én Reggae muziek met Bob Marley op kop.

En waarschijnlijk associeer je het ook wel met zon, zee & strand. Maar da’s niet alles! Het eiland wemelt van de fascinerende cultuur en prachtige natuur, perfect voor een avontuurlijke rondreis.
Het motto ‘Out of many, one people’ bewijst dat de Jamaicaanse cultuur eigenlijk een boeiende smeltkroes met een rijke historie is. De sympathieke bevolking leeft op een eigen ongedwongen manier. Met een Red Stripe beer in de hand en een jerk – een Jamaicaanse barbecue – in de met stro bedekte jerk hut bijvoorbeeld. Of op een bamboe raft tussen de krokodillen? Kleine en grote avonturen loeren er om de hoek!

20

Het echte Jamaica van Montego Bay tot Port Antonio

Kingston is dan wel de hoofdstad maar Montego Bay is ook al jaren een (toeristische) hotspot.

Lees meer

Heerlijke hotels in Jamaica: een greep uit het aanbod

Denk out of the box en boek een overnachting in een non-all-inclusive hotel voor de echte authentieke Caraïbische ervaring van je leven.

Lees meer

Baanbrekende Jamaica Cares: met een gerust hart op reis vertrekken

Ook Jamaica blijft niet gespaard van het coronavirus. De Jamaicaanse regering neemt al maandenlang tal van maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lees meer