Herbron jezelf

Herbron jezelf : download gratis de brochure herbronnen in Wallonië

02/09/2021

Het is zo kostbaar tegenwoordig: tijd nemen voor jezelf, energie recupereren, stoom aflaten… Herbronnen is van vitaal belang voor ons welzijn. En dat komt goed uit, want in Wallonië ontbreekt het niet aan mogelijkheden op dat vlak!

Of het nu gaat om een wandeling in het bos, een kano-uitstap of zelfs een feeërieke nacht midden in de natuur; de brochure “Special Herbronnen” van Visit Wallonia biedt je duizend-en-één mogelijkheden om één te worden met de natuur, je te herbronnen of nog micro-avonturen en zelfreflectie te beleven.

Download gratis de brochure herbronnen in Wallonië

Herbronningsidee: blootsvoets, zo dicht mogelijk bij de natuur!

Na maanden van beperkingen waait er weer een briesje van (beperkte) vrijheid over het land. En dat is maar goed ook... Want dit is de maand mei (met zijn lange weekends!), en zeker in mei moeten we doen waar we zin in hebben! Dan denken we natuurlijk aan uitstapjes, avontuur en herbronnen!

Lees meer

Herbronningsidee: Een sofrologiesessie in de Neptunusgrotten in Couvin

Na een lockdownjaar hebben we meer dan ooit nood aan een terugkeer naar de bron, een leven dat echt en gezond is. En ook nu weer hebben we een unieke manier gevonden voor jou!

Lees meer

Herbronningsidee: Naar Compostella vanuit België

Om op adem te komen en tegelijkertijd te herbronnen, stellen we je een nieuwe leuk idee voor! Kies uit 7 routes in Wallonië die deel uitmaken van de weg naar Santiago de Compostella? Want natuurlijk zijn er stukken die ons land doorkruisen!

Lees meer

Een herbronningsidee: een uiterst sportieve boswandeling in de Ardennen

Er is niets beter om het hoofd leeg te maken dan sport te beoefenen. En wanneer die sport een totale onderdompeling in het bos betekent, is de ontspanning meteen verzekerd!

Lees meer

Idee om te herbronnen: een bosbad, om bewust te vertragen!

We hebben het al gezegd en we zeggen het nog eens: herbronnen is het sleutelwoord tegenwoordig. En wat is daar nu beter geschikt voor dan een bad? Akkoord, een bad met schuim en warm water met je voetjes omhoog is aangenaam. Maar het is niet erg origineel!

Lees meer

Idee voor herbronning: magische nachten

Zin om er eens tussenuit te trekken en een nacht in een origineel kader te boeken? Op een plek waar dromen altijd mooi zijn en het ontwaken bijzonder is? Ziehier, speciaal voor u, onze selectie van buitengewone overnachtingen op vrij ongewone plaatsen!

Lees meer