Onthaasten in de Orne

Onthaasten in de Orne

Fietsen door de Orne is slow toerisme in’t kwadraat. De groene long van Normandië heeft meer koeien en appelbomen dan toeristen, je kan er heerlijk eten en de natuur is er de onovertroffen diva.

Gooi daar nog wat kastelen en charmestadjes tegenaan en je begrijpt meteen waarom dit een topbestemming voor levensgenieters is.

14

Slow travel, het handelsmerk van de Orne

Met de fiets het binnenland van Normandië verkennen is onthaasten in de overtreffende trap. De Orne is één grote glooiende groene deken waar je de natuur intens beleeft. Nagestaard door koeien in de typische driekleur en het grappige brilletje, fiets je langs oneindige appelboomgaarden.

Lees meer

Charmestadjes en het signatuuraperitief van de Orne

Nog steeds in de Orne, Mortagne-au-Perche was in lang vervlogen tijden de hoofdstad van het graafschap Perche en dat zie je.

Lees meer

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆