Reserveringsvoorwaarden eigenaar

Voorwaarden voor het plaatsen van een advertentie op de reserveringspagina’s:-Vakantieweb zal uw advertentie gratis publiceren op www.vakantieweb.be. Uw advertentie zal eveneens op alle partnerwebsites verschijnen in bepaalde periodes van het jaar. Vakantieweb zal zelf oordelen welke investeringen nodig zijn om zoveel mogelijk kandidaten te vinden voor uw vakantieverblijf. Ter info, de partnerwebsites zijn de volgende: Vlan.be, Kapaza.be, Trovit.com, Mitula.com, Trefle.com, Olx.com, enzovoort.

- Vakantieweb zal uw adverentie optimaliseren (tekst en titel in 4 talen FR,NL, EN en ES) als ze dat nuttig acht op basis van haar ervaring.

- Voor elke verhuring die tot stand is gekomen via of door tussenkomst van Vakantieweb zullen 10% commissie + 2% reserveringskosten en dossiers kosten op het totale bedrag, van de huurprijs, worden afgehouden van het voorschot die Vakantieweb ontvangt van de huurder.

- Het voorschot zal berekend worden afhankelijk van de datum van de reservering en datum van aankomst. Deze som bedraagd minimum 50% tot maximaal 100% van de huurprijs. Voor meer informatie, zie onze reserveringsvoorwaarden in artikel IV, punt 2.

- Zodra een huurder het voorschot heeft betaald, zal Vakantieweb, binnen de maand, het voorschot naar uw rekening betalen - de 12% commissie.

- Het saldo van de huurprijs, indien er nog een saldo is, moet door de huurder rechtstreeks aan de eigenaar worden betaald vóór vertrek of volgens de condities van de eigenaar of beheerder van de vakantiewoning.

- Alleen de adverteerder is verantwoordelijk voor het beheer van zijn kalender. Hij moet die up-to-date houden, zoniet zal Vakantieweb geen advertenties plaatsen voor dat vakantieverblijf.

- Vakantieweb gaat ervan uit dat de adverteerder kennis heeft genomen van:

a) de reserveringsvoorwaarden
b) de gebruiksvoorwaarden
c) het confidentialiteitsbeleid