Club Coralia Lac Delage 4* (activiteiten inbegrepen)

Rondreis - Québec, Canada - Volgens het programma

o Een 1/2 dag sneeuwscooteren en een 1/2 dag hondensleeën inbegrepen in het programma

o Rondleidingen door Quebec City en Montreal, met accommodatie in het centrum van de stad

o Proeverij van lokale gastronomische specialiteiten

Presentatie


Dit verblijf in het hart van de winter van Quebec is de perfecte balans tussen stadsontdekkingen, winteractiviteiten en momenten van ontspanning. U heeft alle vrijheid om uw vrije tijd te vullen met tal van activiteiten om te ontdekken of, afhankelijk van uw stemming, te kiezen voor ontspanning. Een vernieuwd programma met de niet te missen winteractiviteiten in perfecte symbiose met de natuur en haar omgeving.

Sterktes


o Een hondensledetocht
o IJsvissen activiteit
o Een sneeuwscooteractiviteit
o Begeleide wandeling en vogels kijken
o Ontspanning in de hot tubs in de buitenlucht, sauna en hot tub
o Toegang tot wintersportuitrusting (sneeuwschoenen, schaatsen, wandelpaden)
o Twee nachten in het centrum van Montreal
o Speciale maaltijden: Poutine-proeverij
o Een rondleiding door de stad in Montreal en Quebec City

Gedetailleerd programma


DAG 1 : MONTREAL / MONTREAL AIRPORT - aankomst op zaterdag
Bij aankomst op de luchthaven van Montreal wordt u begroet en naar uw hotel in het centrum van Montreal gebracht. Diner op eigen gelegenheid en 's nachts.
DAG 2: MONTREAL
Ontbijt. Stadstour met een lokale gids in Montreal. Reis door de eeuwen heen in het oude Montreal, van Place d'Armes tot de oude haven, langs het stadhuis, de Bonsecours-markt, de niet te missen Sainte-Catherine Street en McGill College Avenue. Vang een glimp op van de beroemde wolkenkrabbers, waaronder Place Ville-Marie. Rijd door Mount Royal Park, het natuurlijke voorgebergte van de stad van waaruit je een adembenemend uitzicht hebt over de verschillende wijken. Bekijk het Olympisch Park, het stadion met zijn schuine toren, het hoogste ter wereld. Lunch met een lokale specialiteit, poutine. Middag ter vrije besteding. Diner in de stad en overnachting.
Optioneel ter plaatse te boeken: $ 26 CAD (prijs alleen ter informatie) Tour in de Grande Roue de Montréal. Geniet van een adembenemend panorama vanaf een hoogte van 60 meter op het grootste reuzenrad van Canada.
DAG 3: MONTREAL / SNEEUWSCOOTER / MEER VAN DELAGE
Ontbijt. Rijd naar het natuurverblijf. Onderweg inleidende sneeuwscooteractiviteit (45 minuten, in duo). Ontdek met een gespecialiseerde gids deze beroemde wintersport door de paden te ontdekken. Lunch onderweg. Ontvangst en check-in in het Manoir du Lac-Delage op basis van volpension. Ga naar de bar van het landhuis voor een proeverij van twee microbrouwerijbieren en een presentatie van de diensten en activiteiten voor de komende dagen. Diner en overnachting.
DAG 4: MULTI-ACTIVITEIT VERBLIJF IN CLUB CORALIA
Amerikaans ontbijtbuffet. "Hard Woodshed" activiteit: Van geschiedenis tot zaag, lukt het jou om de tests te doorstaan en voor een dag houthakker te worden! Lunch. Vanmiddag, boothockeytoernooi. Plezier gegarandeerd! Even tijd om te relaxen onder de sneeuwvlokken (of binnen). Toegang tot de warme buitenbaden, het buitenzwembad met koud water, sauna's, stoombad, zwembad en bubbelbad. Kortom, een mooi moment van ontspanning. Diner en overnachting.
DAG 5: MULTI-ACTIVITEIT VERBLIJF IN CLUB CORALIA
Amerikaans ontbijtbuffet. In de ochtend begeleide wandelingen op paden en observatie van vogels en andere natuurlijke bewoners in onze prachtige noordelijke regio. Lunch. Plezier met wintersport in vrijheid. U kunt kiezen tussen schaatsen, sneeuwschoenwandelen (zonder gids) of wandelen langs de wandelpaden. Lunch. Ontdek 's avonds de bioscoop van Quebec. Nacht.
DAG 6 : LAKE DELAGE / QUEBEC CITY / LAKE DELAGE
Amerikaans ontbijtbuffet. Vertrek naar uw hondenslee-activiteit (initiatie 20 minuten). Bezoek de kennel en ontdek de paden en het bos met uw honden. Lunch. Ga vervolgens op pad om de hoofdstad van Quebec te ontdekken met een rondleiding door de stad. Je leert over de geschiedenis van de stad en haar mensen.
Stop bij Montmorency Falls. Tussen de rivier en de kliffen is het een van de meest spectaculaire locaties in de provincie. Met een hoogte van 83 meter, 30 meter hoger dan de Niagara Falls, domineert de imposante Montmorency Falls het landschap.
Einde van de dag in Quebec City. 's Avonds kunt u dineren in een suikerhut in Quebec, waar u verschillende typische gerechten proeft die zijn gekruid met ahornsiroop en geniet van een feestelijke sfeer. Keer terug naar het Manoir du Lac Delage voor de nacht.
DAG 7: LAKE DELAGE / LUCHTHAVEN MONTREAL OF QUEBEC CITY / FRANKRIJK
Ontbijt.
Vrije tijd en vervolgens, afhankelijk van uw vluchtschema, transfer naar de luchthaven van Montreal of Quebec City. Inchecken en vlucht naar Frankrijk.
Of als u wilt genieten van een extra dag in Montreal (tegen betaling)
DAG 7 : MEER VAN DELAGE / VRIJE DAG IN MONTREAL
Ontbijt en transfer naar Montreal voor een vrije dag. Verken het stadscentrum en mis het observatorium Place Ville Marie niet met zijn unieke uitzicht over de stad, 185 meter boven de grond, en een ander bijzonder kenmerk van de stad: een ondergronds netwerk van cafés, restaurants en winkels.
Twee andere wijken zijn bijzonder aan te bevelen: het Quartier Latin en de Koninklijke Berg met zijn Oratorium van de Sint-Jozefbasiliek en zijn park, een prachtige stedelijke groene ruimte van 200 hectare. Inchecken in uw hotel. Diner op eigen gelegenheid en overnachting in het hotel.
DAG 8 : MONTREAL / FRANKRIJK
Ontbijt.
Vrije tijd en dan, afhankelijk van uw vluchtschema, gaat u naar het busstation, dat op ongeveer 8 minuten lopen van het hotel ligt, voor uw transfer per openbare shuttle #747 naar de luchthaven van Montreal. Inchecken en vlucht naar Frankrijk.
***EINDE VAN ONZE DIENSTEN***

Goed om te weten


Vertrek is Franstalig, gegarandeerd vanaf 2 personen en tot een maximum van 52 deelnemers.
Het reisschema en de volgorde van de activiteiten worden alleen ter informatie gepresenteerd. Buitenactiviteiten zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Ze kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden geannuleerd of vervangen.
Belangrijke opmerking voor sneeuwscooteren: minimumleeftijd 21 jaar om de sneeuwscooter te besturen, in het bezit zijn van een geldig rijbewijs (auto) / minimumleeftijd van 8 jaar om passagier te zijn (het kind moet voeten hebben die de achterste treden raken).
In het geval dat het aantal deelnemers oneven is of dat er twee volwassenen reizen met een kind/persoon van 8 tot 20 jaar oud, moet de toeslag voor een solo-sneeuwscooter worden verstrekt.
Er wordt een toeslag van 75 EUR* per persoon verwacht om de activiteit solo te hebben in plaats van duo, zoals inbegrepen (45 minuten). (prijs alleen ter informatie, te boeken voor vertrek)

Uitrusting voor koud weer is alleen beschikbaar voor sneeuwscooteren.

Accommodatie


Montréal: Hotel le Faubourg 3* NL (of vergelijkbaar)
Meer van Delage: Manoir du Lac Delage
Categorieën volgens lokale normen. Hotels die in het programma zijn opgenomen, in geval van onbeschikbaarheid, accommodatie in hotels van vergelijkbare categorie.

Vluchtinformatie


Vluchtschema's zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd door de luchtvaartmaatschappij of luchthavenautoriteiten. De vluchtschema's worden bevestigd: voor de heenvlucht, na ontvangst van de luchthavenoproep, voor de terugvlucht direct ter plaatse door onze vertegenwoordiger op de bestemming.
Naast onze vertrekken vanuit Parijs bieden wij verblijven vanuit de provincies (per trein of vliegtuig). De levertijden en wijze van levering worden aan u bevestigd na ontvangst van uw reisdocumenten. De continuïteit van uw reis naar uw eindbestemming wordt rechtstreeks door de luchtvaartmaatschappij verzekerd, zelfs in geval van verstoringen op de heen- of terugreis.

Deze prijs is inclusief


o Vervoer per vliegtuig heen en terug
o Vervoer heen en terug
o Lucht-, veiligheids-, toeslag- en solidariteitsheffingen (momenteel onder voorbehoud)
o De diensten van een chauffeur en een Engelssprekende gids (of chauffeur-gids, afhankelijk van het aantal deelnemers)
o Accommodatie in de gekozen categorie
o Volpension van ontbijt op D2 tot ontbijt op D7
o De activiteiten die in het programma worden genoemd
o Toeristenbelasting en servicekosten in verband met maaltijden
o Uitrusting voor koud weer voor sneeuwscooters

Deze prijs is exclusief


o Uitgaven van persoonlijke aard
o Maaltijden niet genoemd
o Drankjes
o Activiteiten niet genoemd en optioneel
o Fooien voor lokale gidsen, reisleiders en buschauffeurs
o Elke service die niet wordt vermeld in "De prijs is inclusief"
o Het verkrijgen en betalen van het eTA


Vertrekdatum en prijzen

Vertrek van Vertrek op Prijs dagen / nachten Boek
Geen tariefperiode gevonden...

Map

1990€ / personne
Vertrek op 08-03-2025