De pracht van de Kroatische kust, cruise de nacht 8 j/7N

Cruise - Dubrovnik, Kroatië - Demi pension

Beschrijving

cruise naar Ontdek de kust Croatian aan boord van het M/S Apollo 5 *, 6 juli 13, 2019, met ROUND-TRIP vluchten Ontdek Kroatië de beste manier om te ontdekken wat de Adriatische kust heeft te bieden, het van eiland naar eiland reizen. Elk heeft zijn eigen nuggets: kleine geïsoleerde poorten, majestueuze baaien, steden gerangschikt voor meeste werelderfgoed van Unesco,... Dat is wat wij bieden dat u op deze cruise langs de Zuid kust van Kroatië.
Ga naar het vertrek van Dubrovnik, echte parel van de Adriatische Zee, aan boord van onze luxe Salonboot voor een 8 daagse cruise naar de ontdekking van de mooiste eilanden van het land.
U kunt varen aan boord van de M/S buff 5 * +, een van de nieuwste toevoegingen aan de vloot. Een charmante, intieme boot, die heeft alle activa om echte droomvakantie te maken. " Klik hier om te downloaden van het volledige programma en informatie over de boot Klik hier om te downloaden van het inschrijfformulier hoogtepunten * cruise van 6 naar 13 juli 2019 aan boord van de Apollo-5 van M/S ** vlucht retourvlucht uit Brussel * excursie programma verscheidenheid tot de ontdekking van de Kroatische kant * halfpension * aan boord van levendige avond * abonnees Privilege Le Soir : Entree tot het Park Mljet uw reisroute dag 1: Dubrovnik Welkom bij Dubrovnik airport, transfer naar de haven van Gruž en de boarding. Een welkomstdiner * zal worden geserveerd tijdens die u de mogelijkheid hebt om beter kennis te maken met de kapitein en de bemanning. Aan boord is mogelijk gedurende de dag. Passagiers die aankomen in de ochtend kunnen zal geen toegang tot hun stand vanaf 1 uur maar hun bagage aan boord. Overnachting in Dubrovnik.
* In het geval van een vlucht vertraging, kunnen wijzigingen optreden.
dag 2: Dubrovnik - Mljet na het ontbijt, vertrek naar Mljet national park.
Navigatie door de prachtige Elaphite-eilanden met stop zwemmen langs de weg. Lunch aan boord. Aankomst in Mjlet, vrije tijd om te verkennen van het Park en ontdek de grote en het kleine meer, St. Mary's Island en het benedictijnenklooster uit de 12e eeuw.
Vrije avond. Overnachting in Mljet.
dag 3: Mljet - Hvar na het ontbijt, de navigatie op de weg naar het eiland Hvar * en stop zwemmen in de buurt van het eiland Korcula. Lunch en nieuwe stop zwemmen in een van de baaien van de baai. Het eiland Hvar is onderdeel van de bekendste eilanden van Kroatië en is de ontmoetingsplaats voor de internationale jet set. Bezoek Hvar of een lokale gids brengt u door de stad voor de culturele, historische aspecten en haar manier van leven te ontdekken. Vrije avond. Overnachting in Hvar.
* Uren van aankomst en vertrek op het eiland zijn afhankelijk van de havenautoriteiten.
dag 4: Hvar - Bol - Split na ontbijt, navigatie naar Bowl, befaamd om het mooiste strand in Kroatië genaamd Zlatni Rat (gouden Cape). Stoppen om de kom en vrije tijd in de stad. Na de lunch, blijven Split en aankomst in de namiddag. Split is de tweede grootste stad in Kroatië en de hoofdstad van de provincie Dalmatië. De stad bestaat al meer dan 1700 jaar en het historische centrum is op de werelderfgoedlijst van de Unesco sinds 1979. Historische en culturele monumenten bevinden zich binnen de muren van Paleis van Diocletianus. Naast dat, Split wordt beschouwd als een cultureel centrum aan zichzelf vanwege de vele musea, kerken en andere archeologische sites. Rondleiding door de stad als goed vanaf St Domnius Cathedral in het hart van Paleis van Diocletianus. Vrije avond en overnachting in Split.
dag 5: Split - Pucišca (Brac) - Makarska vroege vertrek voor het eiland Brac, stoppen met zwemmen langs de weg en de navigatie naar Pucisca. Pucisca is het grote dorp in het noorden van het eiland Brac met een authentieke mediterrane architectuur aan de rustieke sfeer met haar gevels in witte stenen. Pucisca is bekend om haar steengroeven. De stenen werden naast o.a. gebruikt voor de bouw van het witte huis in Washington en het Parlement van Wenen. Pucisca is de enige school van sculpturen op steen in Kroatië. Lunch aan boord en blijven Makarska.
Vrije avond en nacht in Makarska.
dag 6: Makarska - Korcula vroege vertrek naar het eiland Korcula. Zwemmen langs de weg vóór de lunch stoppen en naar Korcula in de middag aankomen. Rondleiding van Korcula, de stad die de geboorteplaats van de beroemde Explorer Marco Polo was. Maak een wandeling door de kronkelende straatjes en bezoek van de barokke kathedraal van rook. Vrije avond en overnachting in Korcula.
dag 7: Korcula & gt; Dubrovnik na het ontbijt, navigeren door de eilanden Mljet en de Elaphite met zwemmen langs de weg en de lunch stoppen. Aankomst naar Dubrovnik in de middag. Rondleiding door de stad van Dubrovnik, ook wel genoemd "Parel van de Adriatische zee" met de ontdekking van de belangrijkste bezienswaardigheden van de oude stad. Vervoer naar de stad is met het openbaar vervoer (5 min). Vrije tijd na het bezoek aan een wandeling over de wallen of neem de stoeltjeslift opstaan van de heuvel. Rond 18:00 uur terug door openbare vervoer waar later op uw eigen. Overnachting in Dubrovnik.
dag 8: Dubrovnik ontbijt, transfer terug naar het vliegveld. In geval van laat terugkeren, vrije tijd voor een wandeling in Dubrovnik of Cavtat. Een optionele excursie in het achterland van Dubrovnik zal ook worden aangeboden (tegen een toeslag).
Privilege abonnees Le Soir ingang van het nationaal park Mljet aangeboden.
Van Mljet National Park is een Park in 1960 opgericht klasse. Rijk in zijn culturele en historische erfgoed, het is ook bekend om zijn meren "zoet - zoute", ideaal voor zwemmen, en zijn grote gebieden van de vegetatie. U kunt ook genieten van Benedictijnse overblijfselen dateren van enkele eeuwen!

de prijzen zijn inclusief - vluchten van Brussels - transfers - directeur van Engels-sprekende cruise - leden van het cockpitpersoneel van de 6-8 - cruise 8 dagen/7 nachten - halfpension aan boord: ontbijt bu en en 6 lunchkaart 3 diensten - voor de lunch: 1/4-wijn, 1/2 water en koffie filter - de ingang van het nationaal park Mljet de prijzen omvatten niet -poorten (€25 per week/pp) belastingen te betalen aan boord in contanten - de inzendingen voor de sites - verzekering - kost persoonlijke en tips - de avondmaaltijd en drankjes - toeslagen op vluchten prijs per persoon in dubbele cabine standaard cabine: €1 199 bovendek: Boekingsaanvraag €1 399
Klik boven rechts op boek en stuur ons via e-mail: - uw achternaam, de naam en de geboortedatum van elke deelnemer - uw telefoonnummer / GSM - uw e-mailadres - ons adres - het type cabine u direct gecontacteerd worden door ons team aan het voltooien van uw boeking. Voor alle andere informatie, telefonisch contact met ons op 0032 (0) 2,730 38 84 van maandag tot vrijdag van 9u tot 17 H.
Klik hier om te downloaden van het volledige programma en informatie over de boot Klik hier om te downloaden van het inschrijfformulier de nacht cruise wordt aangeboden door Vacancesweb.be en beheerd door Expairs ronden. Klik hier om te zien de verkoopvoorwaarden


Vertrekdatum en prijzen

Vertrek Vertrek op Prijs dagen / nachten
Geen tariefperiode gevonden...

Adres van uw pand

1599€ / personne
Vertrek op 22-06-2024