Buitengewone ontmoeting met de wolf in het Wildpark van Han-sur-Lesse !

Julie Docsterd,
15-05-2023
De maanden mei en juni staan op het Domaine des Grottes de Han in het teken van de wolf. Schattige welpjes poolwolven, een nieuwe roedel grijze wolven en spannende verhalen om te ontdekken! Bezoekers krijgen de kans om dit legendarische dier in al zijn facetten te observeren in het hart van het Dierenpark.
Domaine des Grottes de Han

Poolwelpen!

Het is zover! Na een paar dagen in het hol is het vrouwtje Keysa net bevallen van  vijf schattige welpen. Deze kleine pluizigerds zetten hun eerste stapjes onder de welwillende blik van hun ouders en verrukken de bezoekers van het Wildpark. Afspraak elke dag (behalve maandagen 15 en 22 mei, 5, 12 en 19 juni) om te genieten van deze prachtige show in het hart van het Wildpark.

meer info

Een nieuwe roedel grijze wolven

Het park heeft ook zojuist een nieuwe roedel grijze wolven verwelkomd: een mannetje, Ramses, en 2 vrouwtjes, Cleo en Coco. Het trio kan het goed met elkaar vinden! Nieuwsgierig en niet te fel, verkennen ze en spelen ze goed in hun nieuwe leefruimte.

Exclusieve bezoek “Wolvenverhalen”

Om de wolven van het dierenpark beter te observeren organiseert het domein exclusieve bezoeken

“Wolvenverhalen”. Onder begeleiding van een ranger krijgen de bezoekers de kans om de wolven van het park van dichtbij te bewonderen en tal van fascinerende anekdotes over deze grote roofdieren te leren!

meer info