De 5 mooiste bossen van België!

Ontdek de 5 mooiste bossen in België 🌳 😍 - perfect voor wandelen, fietsen en genieten van de natuur! 🚶‍♀️ 🚴‍♂️

We maakten deze lijst van onze 5 favoriete bossen, in de hoop daarbij geen regio over het hoofd proberen te zien. Aarzel niet om ons uw favorieten bos te sturen via de sociale media!

1. Het grote woud van Saint-Hubert

Immens, met een oppervlakte van 100.000 hectaren, herbergt dit woud sinds honderden jaren everzwijnen, herten en een schitterende flora. De wandelmogelijkheden zijn uiteraard oneindig!

2. Het Hallerbos

Het is waarschijnlijk één van de meest bekende bossen in België. Centraal gelegen, is dit bos in de lente bezaaid met wilde hyacinten, wat het internationale bekendheid bezorgde!

3. Het woud van het land van Chimay

Meer naar het Zuiden, aan de grens met Frankrijk, verwelkomt het woud van het land van Chimay u met open armen. Met zijn ongelooflijke omvang van 44.000 hectaren houdt het zich niet aan de landsgrenzen.

4. Het Zoniënwoud

Het door Brusselaars zeer geliefde Zoniënwoud is de groene long van het centrum van België, verspreid over de drie gewesten. Het telt 4.400 hectaren magnifiek bos.

5. Bosland

Dit Limburgse woud is tegelijkertijd natuurlijk en perfect ingericht. Wandelaars, fietsers en… honden zijn er welkom!

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆