De VISITWallonia.be Pass is terug: bestel hem hier gratis!

Julie Docsterd,
01-07-2022
Aan de start van het nieuwe toeristische seizoen is de VISITWallonia.be Pass terug… in een nieuwe vorm! De heruitgevonden Pass is nu toegankelijk voor iedereen en niet beperkt in de tijd!
WBT - Olivier Bourgi WBT - Olivier Bourgi

De Pass biedt nieuwe mogelijkheden, zoals onder andere:

  • Tal van kortingen in de toeristische sector: meer dan 300 toeristische dienstverleners geven kortingen van -10% op een bedrag tot 250 euro. Sommige aanbieders bieden zelfs één gratis toegang voor elke betaalde entree. Voor een gezin van 4 dat zijn Pass bij alle partners gebruikt, kan het totaalbedrag aan kortingen dus oplopen tot meer dan 1000 euro.
  • Een getrouwheidsprogramma dat extra voordelen biedt. Met de Pass kan je ook de kwaliteit van je verblijf aangeven. Het goede nieuws is dat de Pass deze keer geldig is van 1 juli 2022 tot 2024.

Waar kan je hem gebruiken en waarvoor?

Je geniet van kortingen op allerlei attracties en musea, maar ook diverse activiteiten zoals Escape Rooms, ezeltochten, boerengolf… Bovendien krijg je zelfs voordeeltarieven op steps, elektrische boten, een kajak of een fiets. De lokale producten blijven niet achter, want verschillende brouwerijen, wijngaarden en chocolademakers nemen deel aan de actie.

En hoe zit het met het verblijf?

Alle categorieën zijn van de partij: gîtes, gastenkamers, campings, hotels of buitengewone accommodaties, de VISITWallonia.be Pass biedt overal kortingen! Sommige verblijven bieden korting op het totaalbedrag van het verblijf en anderen bieden bijvoorbeeld een 3e nacht gratis voor elke 2 betaalde nachten.

Gratis te installeren op je smartphone

De nieuwe VISITWallonia.be Pass is in de eerste plaats digitaal: hem bemachtigen is bijzonder gemakkelijk:

Je hoeft je alleen maar te registreren door hier te klikken.