Dit hotel is een nachtmerrie voor vegetariërs

Rédaction / Redactie,
03-02-2023
De familie Böbel is al 4 generaties lang actief in de worsthandel en wil dat graag nog even blijven. Om niet zoals tal van andere kleine ambachtelijke bedrijven op het einde van de maand de eindjes aan elkaar te hoeven knopen, is Claus Böbel met een ongewoon doch geniaan concept op de proppen gekomen: het Bratwursthotel!
Vacancesweb.be

Claus Böbel houdt van het platteland en in het bijzonder van zijn kleine dorpje Rittersbach, een stad met 300 amper inwoners. Maar Claus Böbel houdt nog meer van worst, het centrale thema van zijn nieuwe hotel. De zeven kamers en twee vergaderzalen staan volledig in teken van de vleselijke lekkernij.

Böbel is er volledig voor gegaan. Er is eeen kleurrijke taxi om gasten rond te rijden en het woord “worst” leer je als gast in verschillende talen kennen. In de kamers doet zowat alles denken aan worst, van de kapstok tot de zepen en deuren toe. Je mag ook drie keer raden wat de specialiteit van de chef is…

Voor joden en moslims biedt de hotelier-charcutier ook runderworsten aan. Een slimme aanpak in een wereld in beweging. Je mag ook niet vergeten dat de vleesconsumptie zelfs in Duitsland in dalende lijn is.
Vacancesweb.be