Een ruimtezomer in het Euro Space Center: ‘Dag van de Spationaut’, ateliers en activiteiten in open lucht!

Julie Docsterd,
03-07-2023
Neem de hele zomer lang een duik in het universum van de ruimteverkenning met de ‘Dag van de Spationaut’ in het Euro Space Center! Neem deel aan het ‘zonnewijzeratelier’ en geniet van activiteiten in open lucht in onze Cosmic Valley voor een onvergetelijke zomer met het hele gezin!
© PA Meunier Photography

Beleef een onvergetelijke dag in de rol van een astronaut dankzij meer dan 10 fascinerende activiteiten. Ontdek de mysteries van de ruimte door middel van interactieve ervaringen! Ga op ruimteverkenning en zet je eerste stappen op de maan of mars, of voel de middelpuntvliedende kracht aan boord van de ruimterotor. We maken van jullie echte ruimtehelden!

© PA Meunier Photography

Zonnewijzerworkshop

Je kan gedurende de hele zomer deelnemen aan onze gratis zonnewijzerworkshop. Bouw je eigen zonnewijzer, ontdek hoe hij werkt en neem je creatie mee mee naar huis en geef hem daar een plaatsje. Een unieke kans om je kennis op te krikken en de wondere wereld van ons zonnestelsel te ontdekken.

© PA Meunier Photography

Activiteiten in open lucht

De hele zomer kan je naar de Cosmic Grill, een springkasteel in de vorm van een space shuttle, de zonnewijzerworkshop en de openluchtactiviteiten in de Cosmic Valley, ideaal voor ontspanning met het hele gezin.

Breng ons deze zomer een bezoek en zorg voor onvergetelijke familieherinneringen!

je veux en savoir plus

© PA Meunier Photography