Het Bright Festival is terug in onze hoofdstad in februari

In Brussel gaat de magische sfeer van de winterfeesten nog even door dankzij het Bright Festival dat in februari weer terugkomt.

Visit Brussels - Eric Danhier

Het Bright Festival zal in februari weer zijn optocht maken in Brussel. Zoals in vorige edities zullen de straten en pleinen van de stad versierd worden door duizenden lichtjes en soorten verlichtingen. Gedurende vier avonden van 19 uur tot 23 uur beloven drie parcours je feeërieke momenten in het hart van de stad, om te delen met vrienden of familie. Klein en groot kunnen hun fantasie de vrije loop laten en onvergetelijke herinneringen maken. Momenteel is het exacte programma nog niet bekend, maar we weten wel dat het lichtfestival zal plaatsvinden van 16 tot 19 februari.

Visit Brussels - Eric Danhier

De organisatoren hebben aangekondigd dat deze “nieuwe editie, de schitterendste van alle uitstappen naar Brussel, drie wijken zal verlichten: de Koninklijke wijk, de Europese wijk en de Lehon-wijk tot aan de Louis Bertrandlaan in Schaarbeek”. Daar voegden ze nog aan toe dat de routes van 2023 “subtiel op tempo gebracht worden door een twintigtal immersieve en poëtische werken”.

Naast die artistieke installaties zullen deelnemers ook kunnen genieten van nocturnes in de musea, begeleide bezoeken aan opvallende bouwwerken en verschillende randinstallaties. Tot slot zullen de verlichtingen van dit jaar de Art Nouveau eren, aangezien Brussel tot “Hoofdstad van de Art Nouveau 2023” gekroond werd.

Visit Brussels - Eric Danhier

✨ Ontdek onze exclusieve selectie van vakantiehuizen in België en over de hele wereld! 🌍 Of je nu alleen op avontuur gaat, een romantische trip maakt, op vakantie gaat met familie of met vrienden een trip maakt, ons op maat gemaakte aanbod zal van elk moment van je reis een onvergetelijke ervaring maken. 💖 Aarzel niet langer, ontdek nu onze sectie die helemaal is gewijd aan reizen en maak je klaar voor een buitengewone vakantie! 🏖️ 🏔️ 🌆