Het Domein van de Grotten van Han stelt zijn ‘Carnaval der Dieren’ voor!

Julie Docsterd,
08-02-2024
Het Domein van de Grotten van Han verwelkomt je tijdens de verlofperiode van 24 februari tot en met 10 maart elke dag. Het domein biedt het ‘Carnaval der Dieren’-evenement van 16 tot 18 februari en van 1 tot 3 maart. Twee lange feestweekends rond het thema Carnaval, waarbij klein en groot aan hun trekken komen.
Domaine des Grottes de Han
© Domaine des Grottes de Han

Beleef de kleurrijke sfeer van het Carnaval der Dieren!

De betoverende en uitgelaten sfeer van Carnaval zal de vlakte aan de inkom van het Domein voor zijn rekening nemen van 16 tot 18 februari en 1 tot 3 maart. Decors, animatie en kostuums zullen je als bezoeker feestelijk opwarmen. Grime-artiesten schminken met plezier de gezichtjes van de kleinsten en er is een workshop maskers maken voor jongeren. Er valt met andere woorden heel wat te beleven voor het hele gezin, bovenop het ‘klassieke’ bezoek aan de Grot van Han en het Dierenpark!

Word betoverd de winterse schoonheid van de natuur

Het Domein is dagelijks geopend van 10 februari tot 10 maart, zodat bezoekers de magie van de winter midden in de natuur kunnen ervaren. Dit is je kans om de Lesse-rivier te ontdekken, krachtig en wild onder haar wintervacht. En om te genieten van het microklimaat van de Grot van Han en haar glinsterende geologische schatten, en dat ongeacht de weersomstandigheden. Maar ook om je te amuseren in het grootste dierenpark van België met zijn 650 dieren (bruine beren, wolven, lynxen, herten, bizons…).

Meer info

Domaine des Grottes de Han
© Domaine des Grottes de Han