Het Vakantiesalon van Brussel zet Marokko in de spotlights

Julie Docsterd,
16-12-2023
Van 1 tot 4 februari vindt op Brussels Expo het Vakantiesalon plaats, met bestemmingen van over de hele wereld, en met Marokko als vedette!
morocco
Philipp Klausner

De organisatoren van het Brusselse Vakantiesalon, dat van 1 tot 4 februari plaatsvindt, beloven een onderdompeling in de meest verrassende reistrends en je kan er de mooiste bestemmingen ontdekken.

Marokko in de spotlights

Dit jaar staat Marokko in de spotlights, met een eigen ruimte van 260 m². Er nemen meer dan 300 exposanten deel aan het evenement, wat zorgt voor een gevarieerde vertegenwoordiging van de culturen en toeristische bestemmingen van over de wereld.

Centrale thema’s van het salon

Het Salon richt zich op drie grote thema’s: huwelijksreizen en huwelijksverjaardagen, zen en ecologisch verantwoorde vakanties en toeristische topaccommodaties. Experts zullen je als bezoeker door een breed scala aan opties loodsen, waaronder all-in hotels, glamping, huurvilla’s, chalets en hostels.

Praktische info

Het door Fisa georganiseerde Salon opent zijn deuren van 10.00 tot 18.00 uur. Tickets kosten €12, maar wie er voor 17 december koopt, betaalt maar €6. Alle info vind je op de website www.vakantiesalon.eu.