IKEA en Yust komen met hotelkamers in jaren 70-stijl!

Julie Docsterd,
08-03-2024
Altijd al eens een nacht willen doorbrengen in ware jaren 70-stijl? Lees dan snel verder!
ikea yust
ikea

IKEA België nodigt in samenwerking met het hybride hospitality-concept YUST bezoekers uit in Antwerpen en Luik om een duik te nemen in de sfeer van de jaren ’70. Het doet dat met vier ‘RËTRO RÖÖMS’, ingericht om een even nostalgische als kleurrijke ervaring te bieden.

ikea yust
ikea

Een hommage aan het design van de jaren ’70

Om de nieuwe IKEA ‘Nytillverkad’-collectie en het 80-jarig bestaan van de Zweedse meubelgigant te vieren, putten deze kamers inspiratie uit de IKEA-catalogi van de jaren ’70. De kamers zijn voorzien van funky behang, ‘Nytillverkad’-producten en vintage accessoires om zo een retro paradijs te creëren voor bezoekers!

ikea yust
ikea

Deze verblijven, die te boeken zijn voor de periode van 12 februari tot 30 juni 2024, bieden een unieke kans om de ‘goede oude tijd’ te herbeleven. IKEA Family-leden kunnen zelfs genieten van een speciale aanbieding, inclusief een gratis overnachting met ontbijt, om in de YUST RËTRO RÖÖMS een duik te nemen in de sfeer van de jaren ’70. Gasten kunnen kiezen uit een intieme tweepersoonskamer of een ruime familiekamer.