Nederland: in Leiden organiseren ze een wedstrijd met… zaadcellen!

Julie Docsterd,
08-02-2024
Als jij en je partner heel open-minded zijn, zou de stad Leiden een ideale bestemming kunnen zijn voor Valentijnsdag! De stad staat momenteel namelijk in de schijnwerpers vanwege een bijzondere buzz.
Mol Fotographie
Mol Fotographie

Het Naturalis Museum, bekend om negen themakamers die je meenemen door de geschiedenis van het dierenleven, legt bijzondere nadruk op het verleidingsproces in de dierenwereld ter gelegenheid van Valentijnsdag. Houd je vast, want de 3 aangeboden activiteiten zijn echt ongewoon:

Verleidingsdans

Geïnspireerd door de paraderituelen van dieren nodigt deze activiteit koppels uit om de verleidingsdansen van dieren na te bootsen, waarna wordt onthuld welk dier deze bewegingen uitvoert.

leiden naturalis

Een collectie penissen

Nadat je de dans onder de knie hebt, kunnen bezoekers een unieke collectie dierenpenissen verkennen, met exemplaren variërend van de gigantische 3 meter lange penis van de blauwe vinvis tot meer excentrieke vormen zoals die van de wilde eend.

Race van zaadcellen

Deze interactieve ervaring stelt koppels in staat om een race van zaadcellen naar het ei te simuleren! Zorg er echter wel voor dat je partner een onwrikbare liefhebber van humor is voordat je hieraan begint!